• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı mora boyamak istiyorum

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli

kızlar yardımınıza ihtiyacım var saçlarımı mora boyamak istiyorum suan saçlarım bu renk ama siyaha dönük mor degilde yani patlıcan moru istemiyorum daha açık bir mor bildiginiz bir marka varmı kızlar artık çok sıkıldım bu renkten normal saçım siyaha dönük kahve nasıl mor yapabilirim bir bilgisi olan varmı palette6.99 rediance kışkıcı viole var sizce onunla boyasam olurmu http://www.kozmetikdepom.com/pinfo.asp?pid=475 bir bakarmısınız akıl verin bana ne olur...a.s.a.s.a.s.

evet ya bu renk çok güzel bi ara bende düşünmüstüm ama kızıldan vazgecemediğim içn boyamadım.sacının rengi açık ama blemem hiç boyamadıgım içn ama renk güzel

BENCE O RENK ÇOK KIZIL DURUR KUTUDAKı GıBı DEGıL NUMARASINA BAKSANA MOR ıSTıYORSAN SADECE VıYOLE VAR KOYU VıYOLE ACIK VıYOLE ONLARA BAK BENCE YADA PATLICAN MORU AMA PATLICAN MORU ÇOK KOYU GÖSTERMEZ YANı SAÇTA MOR RENGı BENCE VıYOLE DENE SADECE O ÇOK KIZIL DURUR ıSTANBUL VıYOLE FALAN DENE YADA BAK KATALOGDAN OK KıB BYE...kaydirigubbakcemile4

Back