Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı mahvettm!lütfen bakın yardm edin :(

canım yardım istemişsin ama ben bu rengi cözemedimki.. anlamadıgım bir renk...ne desem yalan olur şidi.. ama renginin tam belli oldugu fotolardaki rengi cok begendi ben haberin olsun...

Bitanem uzulme bu kadar ya, keske sacini boyama demeseydim.. icime dogmus gibi oldu bu biraz. Sacini daha fazla yipratma bence, bu sekilde kullan.. hem nesi var sen kafanda buyutuyosun bence. Ben sacimi hic yoktan asimetrik kestirdim yarisi uzun yarisi kisa, dunde diger yarisini kendi kendime kestim mesela biraz adama benzesin diye =).. saclarimi simdilik topluyorum biraz daha uzadiginda esit olarak kestiricem =)

canım yardım istemişsin ama ben bu rengi cözemedimki.. anlamadıgım bir renk...ne desem yalan olur şidi.. ama renginin tam belli oldugu fotolardaki rengi cok begendi ben haberin olsun...
hangı renk cnm hangısı bellı oluo ? bu fotoların hepsi şuankı saçımın değişk açılardan cektigim resimleriii.... (

walla bence mahfolmuş bişi yok ortada gayet güzel duruyor saçların her açıdan....

üsteki linklerden 8.si alttaki linklerdende 1.sinde daha rahat görünüyo renk.. ışık yanıltcı olabiliyor.. florasan ve sarı ışık gün ışıgı fotolarda cok farkettiriyo.. o nedenle ben gercege en yakın bunlardır diye tahmin ettim.. gerci yardımcı olamıyorumki.. =(

bence fönlü halleri gayet güsel duruyo yakışmışta biraz kullan bakalım ayrıca boyadan çıkıp gidip tekrar boya almışın iyi cesaret hee

bugun gittm kuafore renk cok yakısmıs dedi açılmış dedi :))) bide boyadan sonra kendım boyadıgm renk fazla bellı olmuyomuş şmdi akmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…