Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı mahvettim yardımcı olun lütfen.

Haticekuzey18

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
2
0
31
Merhaba. Bu karantina sürecinde oldugumuz için saçlarımı kendim boyamaya karar verdim ve keşke boyamasaydım. Mahvettim. Palette yoğun renk açıcısıyla önce saçımı açtım. Sonrada nevacolor 9.0 boyasıylada boyadım. Ama altı farklı üstü farklı aralarda farklı renkler oldu. Ve üst kısmında turuncular oldu. Kuaförler kapalı oldugu için gidemiyorumda. Evde nasıl düzeltebilirim acaba.

Eklentiler

• 57015681-A0CF-44D9-9794-46B1BB10F902.jpeg
    260,8 KB · Görüntüleme: 189
  • 44348569-120B-44BD-AB41-2FD61347FD50.jpeg
    341,5 KB · Görüntüleme: 190
Dışarı çıkmak zorundaysan ve şapka vs takamama durumun varsa perukmarket’ten peruk sipariş edebilirsin. 150 TL’ye bile güzel peruklar var.

Evet hiç fena durmuyor. Çok rahatsız oluyorsanız topuz veya at kuyruğu yapabilirsiniz.Daha değisik şekiller de vererek kullanın. Ama kesinlikle başka bir sey uygulamayın, saçınızı mahvedersiniz. Yıkadıkça renk biraz daha oturacaktır. Güle güle kullanın.

Genelde bu tarz açıçılar saçı sarımsı turuncuya açıyor.Bence endişelenmeyin ama doğru tona boyasaydınız cok fazla dalgalanma olmazdı siz alışkın değilsiniz,dinlensin saçınız bıraz rengi solsun hem hiç kuaföre gitmenizede gerek yok bence 1 ay bekleyin açık küllü kumrala boyayın turunculuyu alır hem gözünüze daha hoş görünür,kuaföre gitsen açılmıs saçını ya koyuya boyayıp kapatacak yada biraz daha açıp istediğin sarıyı yapmak isteyecek iki türlüde çok masraf edersin saçların uzun,kendin tekrar boyarsın karamel olur bal köpüğü olr ama kızıllık yada dorelik sevmiyorsan küllü kumral soğuk renklerde denersin hem açılan saç dipleri çok sarıysa civciv gibi yadırgıyorsun alışır gözün zamanla

Çok kötü durmuyor sanki gölgeli gibi olmuş. Ben lisedeyken bundan daha çok daha kötü olmuştu saçım kendim boyamıştım. Saçımda siyah sarı kahve turuncu bir sürü renk olmuştu. Birdaha kendim boyamadım

Ben senin yerınde olsam saçları hazır almışken bıraz bekler bakır tonuna boyardım ırlanda kızılı gibi 7 tonlarında çok turuncu olmayan tatlı bir renge uçları çok güzel yansıma yapar ben bakırı öyle sevıyorum yapmak ıstedıgım renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…