Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Mahvettim Yardım Lütfen (Resimli)

Efruz22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
30
8
31
Arkadaşlar saçlarımı hint kınasıyla siyaha boyamıştım açmaya kalkıştığımda saçlarım rengarenk oldu
Saçlarım çok güzel açıldı saçımın üst orta kısmı hariç saçlarımı tekrar siyah yapmak istemediğim için tarçın rengine boyadım boya aktı ve elimdeki saç budur ... saçlarımı tekrardan açmak istiyorum tabiki eşit bir şekilde acaba saçlarımın tümünü tekrardan açsam tabi yine renk farkı olacak ama koyu kalan kısımlara tekrar açıcı uygularsam sonuç ne olur sizce ne olur yardım edin saçlarımı 8.1 küllü kumral yapmak istiyorum

Eklentiler

• 20150728_152342[1].jpg
    69 KB · Görüntüleme: 477
  • 20150728_152425[1].jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 437
  • 20150728_152437[1].jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 407
Son düzenleme:
mutlaka siyah rengi biraz kırar ama bende açılmadı mesela .. bende aynı bölgelere o kadar açıcı sürdüm ama siyahları kaldı sadece tonunu kırdı üst başka orta başka uçlar bambaşka oldu 8 ler hiç tutmazdı ama kahvelerle idare ettim artık. Umarım sende açılır ama dikkat et benim saçlar inanılmaz yıprandı siyah hele ki kınada 8 lerl için zor açılır canım yada çok yıpranır kolay gelsin

Güzel açılmış canım hangi aciciyla yaptın ne kadar bekledin acaba? Bi kez daha aç istediğin açıklığa gelmezse uzun bi aradan sonra tekrar deneyin derim ben. Sarıya kadar açılmaması na dikkat et çünkü sarı üzerine küllü bir renk yesillenme yapar

Hint kınası kullandım diye o kadar kızıyorum ki kendime saçlarımın tümünde kına vardı ama sadece orta kısım halka şeklinde kalıp açılmadı bende tekrardan açma girişiminde bulunmadım ama her tarafa eşit açıcı südüğümü düşünüyorum veya yanılmış olabilirim ani bir değişiklik yapmaktan vazgeçtim yorumlarınızı okuyunca yavaş yavaş açıp yeniliğe hazır hale getirmek mantıklı göründü şuan
Kolestonun açıcısını kullandım ve turuncu hale gelene kadar bekledim ben daha sonra üstüne küllü kumral 8.1 vurdum daha sonra tarçın rengine boyadım saçımın rengi aktı ve son hali bu :)
Harika saç hikayem bu kadar

Son hali foto atabilir misin?

Actirirken dikkat et. Benimkiler gecen sene fena yandi. Ve koptu. Offf ne fenaydi. 1 2 hafta dinlerdir saclarini. Boya ustune boya mahveder sacini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…