Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı mahvettim bunun bi çözümü varmıdır ?

zyn__p

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
5
0
286
Ankara
cok buyuk hevesle bi işe kalkıştım ama moralim sıfırlandı resmen.saçlarımın rengi siyahtı acık kahve yapmaya çalıştım.Ve şu anda üstleri acık kahve altları simsiyah.aynı işlemi en yakın arkadasıma yapmıştım ve saçları bnimki gibi siyah boyaydı aradan 2 ay gecmişti direk tutmaz diye acık sarı almıştık ellerimle boyadım ve sonuç mukemmeldi.buna güvenip bnde denedim ama sonuç berbat saclarım cok kalın telli kolay kolay yıpranmadığını söyleyebilirim.aslında isteğim hala acık kahve ama tekrar diplerini siyaha boyasam mı diye düşünüyorum 2 secenek var altları acmak yada tekrar siyaha dönmek ama bunları yapmam için kaç gün geçmesi gerekir??daha önce hiç başıma gelmemişti ama belki başına gelen vardır? forumda bıraz dolaştım benzer bıkkaç konu var ama süreden bahsedilmemiş umarım forum yöneticileri bana kızmazsınız

açık kahve olan kısma kadar kestir yada siyaha dön alt tarafı açsanda tekrar boyasan tonu tutturamazsın .yada iyi bir kuaföre git canım düzeltsin.

acık kahve kısım kahkul boyu kadar bile diiil malesef kuaför el mahkum oldu malesef ama işte ne kadar sure sonra qıtmelıyım onu merk edıorum bilgisi oln vardır snırım qittiqim zaman bi ay sonra boyayalım mı dıcek bı haftamı onu merk edıorum

cnım saçnı neyle açtn bnce siyha dönme dha zor olr yoğun açıcı alıp paletteninn uçlarını aç iice sadce uc ama snrada kumral boyaki kızıllığını alsın ne zmn yaptın blmiorm ama 1 hafta bekle bence bu sırada yağ flan sür kuaför açalm der bide sçna zarar gelir kötü olr bn böle düşnüorm :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…