• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Loreal Casting serisinden bal köpüğüne boyamak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fagi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
18
0
36
Uşak
merhaba arkadaşlar
yeni kayıt oldum bu siteye ve yardımınıza ihtiyacım var. benim saç renim siyahtı , 1yıl önce açtırmıştım. açtırdıktan sonra sürekli olarak kollestonun açık kumral rengine boyadım. herksin o renk çok hoşuna gitti bana yakıştığını söleyediler. saçımı açtırdığım için de uçlarım platin sarısına döndü boymalardan sonra ve saçım 3 renk olmaya başladı. şimdi saçımı loreal casting serisinden bal köpüğüne boyamak istiyorum. o renge boyayan arkadşlar varsa eğer yardımlarınıza ihtiyacım var. memnunmusunuz birde saç uçlarım platin rengine döndüğü için kötü durur diye korkularım var. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

canım bence yine de aradaki ton farkını kapatamaz ki loreal bal köpüğü...uçlar platine kadar açılmış sonuçta ,oralar daha açık kalacaktır yine...casting serisini ben hiç denemedim,kapatıcılık özelliğini bilemem ama bal köpüğü açığa kaçan bir renk sonuçta ve uçlar yine açık kalacaktır...daha koyu tonlarda bir boya denemen lazım bence ton farkını kapatmak ya da azaltmak için...saçlarının çok koyulaşmasını istemiyorsan da sadece uçlardaki açık yerleri diplere veya orta kısıma yakın bir renge boyasan????

Back