- Konu Sahibi yasaryagmurr
Merhaba arkadaşlar. Gecen sene yazin baslangicina kadar kendi saclarimi kullaniyordum koyu kahve saclarim vardi. Daha sonra depresyon dolayisiyla saclarima yazin basinda kalin rofleler attirdim ama hic begenmedim cok olgun gosteriyordu beni. 2 ay sonra komple sari yaptirdim farkli kuafore.. sari uzun guzel saclarim vardi. 3 4 ay sonra cok yiprandigini hissettim ve omuzlarimda kestirdim hala sariydi. 6 ay sonra saridan sıkıldim.kuaforume dipten uca acilmasini istiyorum dedim. Ama bana igrenc bir sac yapti dipler koyu kahve uclar sogan rengi olmustu ve ortada bi cizgi var gibi duruyordu.2 ay kullandim ama cok kotu duruyordu tekrar sariya donmek istedim farkli kuafore gittim. O da dipleri altin sarisi uclari pilatin yapti. Guzel oldu ama saclarim yandi. Su an omuzlarimda o boyadan sonra bir kere dip yaptirdim. Ondan sonra bir daha yaptirmadim. Duzlestirici masa kullaniyorum. Sacim ince telli ve sari oldugu icin cok kotu duruyor.uclar su an tamamen yanik. Boyu omuzlarimda. Cit cit kullanmaya basladim. Eskiden guzelce uzayan saclarim artik daha zor uzuyor ve cok kotu durumda surekli bakim yapiyorum...
Ama size sormak istedigim bir sey var.
Simdi diplerim cok cikti ve boyatmam lazim ve agustos ayindayiz surekli denize havuza giriyorum. Cok yipraniyolar boyatmiyim diyorum ama boyle de cok kotu duruyor. Sizce ne yapmaliyim?
Acici olmadan biya saca zarar verir mi?
Ve boyattiktan sonra havuz suyundan diplerimin rengi yesil gibi mi olur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama size sormak istedigim bir sey var.
Simdi diplerim cok cikti ve boyatmam lazim ve agustos ayindayiz surekli denize havuza giriyorum. Cok yipraniyolar boyatmiyim diyorum ama boyle de cok kotu duruyor. Sizce ne yapmaliyim?
Acici olmadan biya saca zarar verir mi?
Ve boyattiktan sonra havuz suyundan diplerimin rengi yesil gibi mi olur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.