Saçlarım doğal renginde ama bana çok soluk geliyor bu renk. Açık kestane saç rengim. Hep koyu renkli olsun istemişimdir. Siyahı bırakın kahverengiye bile razıyım var mı bir çaresi şuanki saç rengimden hiç memnun değilim .
doğal yöntem olarak kına geldi aklıma saçı siyah parlak yapan çeşitleri olması lazım aktarda olabilir bir araştırın isterseniz netten kullanan kişileriden yararlanırsınız çünkü içine bazı şeyler koyup daha siyah parlak yada kızıl yapanlar var
hint yağı saçları koyulaştırıyor diye biliyorum..ben bakım için kullanmıstım bi iki ay sonra görenler senin saçların bu kadar koyu değildi kendi rengi mi ne yaptın dediler..test edildi yani :)
kına güzel ama kızıl renk verirse diye korkuyorum:26:. Ceviz ağacı var burda mevsimidir umarım yaşken toplar denerim. Çayı da duydum ama ondan da kızıl renk verir diye korkuyorum acaba çok demli yapsam şöyle zift gibi o zaman da kızıl olur mu.
:26: yaprakla kabugu karıstırsam. of aklıma şimdi her sey geliyor badem yagını da koy kabugu da koy yapragı da koy çay demle onu da koy. yapıcam ama bişiyler bu hafta sonu :) yapınca diğer başlıkta paylaşırım yeni sonucu.