Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı koyulaştıramıyorum

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Selam kızlar.
Saçlarımı yaklaşık 4-5 ay önce kuafore açtırıp küllü kumrala boyatmistim. Boyattiktan iki yıkama sonra akti o renk ve zamanla kötü bir hale geldi.
Daha sonra koyu kumrala boyadım. O da aynı şekilde bir hafta falan koyu durdu gittikçe aktı rengi eskisi gibi oldu.
Yine kötü olunca bu sefer acik küllü kumrala yani kuaförün boyadigi renge boyadım. Zaten koyu da yapsam akar diye.
Yine aynı sonuç her defasında aktı gitti kötü bir sarı renk kaldı.
En son iki hafta önce siyaha yakın koyu bir kahverengiye boyadım. Hatta ilk boyadiginda siyahtı resmen. Ama şu an aynı şekilde sarı ve kötü bir sarı.
Ne yapicam nasıl koyulastiricam bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz. Hemen akıyor saçımdan tüm boyalar. Bir ay gitse yine neyse iki haftada çok kötü bir görüntüye dönüşüyor.

Açtırma işleminden dolayı böyle oluyor. Saçınız yıpranmış belli ki. Pigmentasyon yaptırın ara ara yani oksidansız şekilde boya ve su karışımını saçınıza yapsınlar. Bir de sık sık kestirin de yıpranmış kısımlar gitsin, dipten gelen sağlıklı saçlarda bunu yaşamazsınız.

Bende aynı durumdaydım benim uçlar küllü sarı dipler küllü kumraldı dipler turunculaşıyo diye sıkılıp 6.0 koyu kumrala boyadım ve tamamen tuttu. 2hafta oldu boyayalı şimdi akıtmaya çalışıyorum aktı biraz ama sarılarım hala çıkmadı

Kestirdim iki kere ama yavaş uzuyor. Kendim boyayabilirim açıcı kullanmadan ama olur mu öyle kesinlikle

Yakında çıkar onlarda

Kestirdim iki kere ama yavaş uzuyor. Kendim boyayabilirim açıcı kullanmadan ama olur mu öyle kesinlikle
Siz kendiniz boyayacaksanız ara ara oksidansız olarak suyla seyreltilmiş boyayı boyayaı almayn yıpranmış kısımlara sürün. İnternette pigmentasyon yazarsanız ayrıntılı tarifi çıkacaktır. Yavaş uzuyor demişsiniz ama sabırla bekleyin, ve kestirin. Uçlardan alayım demeyin bir iki parmak kesin. Hem o sağlıksız kısımlar çatallaşmıştır, fön de tutmazlar dipler gibi. Size eziyet.

ay aynı dertten muzdaribim ya, balköpüğüne boyamıştım turuncumsu oldu koyu kumral boyadım palette 6.0a güzel oldu 1 hafta sonra aktı yine ya üst üste boyamakta zarar veriyor dibim geldi boyalı kısımlar sarımsı oldu sinirim bozukk

Be
Sorma ya cok kötü bir durum. Siyah bile çözemedi

Be

Sorma ya cok kötü bir durum. Siyah bile çözemedi
ayy siyah boyamayada cesaret edemem ya kendi saç rengimde koyu kumral. siyah boyamıstım bi kac sene önce yakısmadı. şimdi dibim 2-3 parmak geldi çok kötü duruyor ya. palete koyu kumralla boyadım ilk hafta cok güzeldi cidden aynı dogal sac rengim gibi tuttu o bakırlık sarılık gitti güneşte yine bakır gibi parlıyorum

Haklisiniz siyah da zor. Uzatmak tek çözüm galiba. Ya da bir arkadaş oksidan kullanmadan boyamayı tavsiye etmiş. Belki öyle acilmaz

Adı pigmentasyon bu uygulamanın. İnternette tarifleri var. Daha çamurumsu kıvamı oluyor evet ama bu sadece boya tutmayan boy ve uçları için. Sonra yine normal oksidanla olan boyanızı yapabilirsiniz. Bazı kuaförler bu işleme cila adını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…