Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı koyu yeşil yapmak istiyorum

Kitapkahve

En son gülcem ben
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
38
18
31
Merhaba hanımlar :) googlede yaptığım her aramada çıkan sonuçlardan nasiplendiğim siteye bende üye oldum :))
Sizlerden yardım almak istediğim bi konu var,
Saçlarım şuan koyu kestane, bir yıl önce siyaha boyaymıştım bitkisel boyayla fakat şuan ki renginin siyahla pek alakası yok. Boya akmadıda ama noldu bende bilmiyorum son zamanlarda koyu kestane saçlarım.
Neyse, benim istediğim saçlarımı yeşile boyamak bunu çok istiyorum. Ten rwngim çok beyaz açık bi renk eşim bana vampir der hatta bazen :) gözlerimde yeşil yakışır diye düşünüyorum ama çekincelerim var . Daha önce saçında böylr bi cesaret isteyen renk kullanmış arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Memnun kaldınız mı sorun oldumu? Çok istiyorum ama bir sürü olumsuz şeyde kafamı kurcalıyor . Yardıma ihtiyacım var :)

Saçlarını sarıya kadar açıp öyle boyayabilirsin diye biliyorum. Ve bu mavi yesil pembe gibi renkler kalici degil, aktiginda goruntu kotu oluyor. Boyalar su bazli oldugu icin cabuk akiyor . Sariya kadar actigin icin de saclarin cok saglikli degilse baya yipranir. Bende koyu lacivert parlament mavisi istiyordum ama kalici olani hic bulamadim

Teşekkür ederim cevabınız için tam olarak çekindiğim şeyleri yazmılsınız, heves işte belki kalıcı iyi olan bulurum diye araştırıyorum ama genelde hep söylediğiniz gibi malesef

Çok güzel olur

Siyah zamanla solar, bitkisel olduğu için kolay olmuştur akması. Daha önceden açtın mı saçlarını hiç?

Açık turuncuya ve sarıya kadar açıp mix ton 0.11 (mavi renk) kullanırsan saçların koyu yeşil olur. Bir kaç kez bu renkle boyayıp rengi iyice oturtmalısın, daha sonra manic panic, jean's color gibi markaların yeşil rengine geçiş yapabilirsin.

Benim sarıya kadar açıp 0.11 ile boyadığım saçlarım;

Resimde mavi gibi çıkmış fakat daha çok yeşile dönük bir mavi, aktıkça daha da yeşilleniyor.

Daha önce saçlarımı hiç açmadım ama bu işleme karar verirsem açıcam tabi, verdiğinîz bilgiler çok güzel birnin böyle fotoğrafla dedtek olmasıbeni heyecanlandırdı :) ayrıca kakülleriniziz rengine bittim fotoda mavi gibi duruyor ama çok hoş bi renk, ben ilk mavi düşünüyordum zaten sonra yeşile kaydım netten falan araştırınca gördüğüm yeşi saçlar çok hoşuma gitti çekti beni.

Siz açma boyama işlemlerini yaparken saçlarınızda yanma vs.zararlar oldumu?
Açıkçası saçlarımı son bir yılda yeni toparladım argan yağı bakım kürleri derken şuan tam istediğim gibi,biraz yıpratmaktanda korkuyorum.
Cevap ve foto için çok çok teşekkürler :)

Ben teşekkür ederim :) Zaten bir kez bu boyayla boyarsan yeşilin her tonunu kullanabilirsin. Bu temel atımı gibi bir şey. :)

Açıcı yıpratır elbet, orası bir gerçek. Ama sadece bir kere açılırsa, üzerine de bakımlar yapılırsa eskisinden farkı olmaz. Kahkülleri sürekli kısalttığım için çok farkedememiştim, şu an uzatıyorum, üzerine defalarca boya sürdüm saçımın tümünü boyarken, gayet iyi görünüyorlar. Yanık kırık vs yok. Sen saçlarına çok iyi bakmışsın, güçlenmiş, bir sefer açmaktan hiç bir şey olmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…