Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı koyu renge boyamak istiyorum

bosnak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
25
0
16
İzmir
Kızlar saçlarım çok çok açık sarı. Ama artık çok sıkıldım ve sarı biraz kadınsı durduğu için saçlarımı koyuya boyamak istiyorum. Bugün nevacolor'un 7.32 BAL KUMRAL rengini aldım. Bu renkte bakırlık olduğunu düşünerek nevacolor yoğun kumral renginide aldım. Çünkü sarı saça bakır rengi turuncu gibi duruyo. Karışım yapıcam. Bal kumrala yarım tüp yoğun kumral kullansam nasıl olur. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
yedi numara kumral kullandım bi' ara ben .sarının üzerine tutmazkı cok akar o renk senın dedigin gibi turunculuklarda kalabilir keske kullu kumral la yogun kumralı karıstırsan daha iyi bi' sonuc elde edersin gibi geldi bana.
pardon bu arada kendi sacınız sarımı .yoksa boyamı

Son düzenleme:

Saçlarım boya benimm. Küllü kumralı arkadasım sarının üzerine denedi fakat bi sonuc alamadı. Ben koyu renk istemiyorum zaten biraz açık renk olsun istiyorum. Koyu sacı kendıme hıc yakıstıramıyorum cünküü. Ama yine de cok kararsızım. Çok kötü olur mu ki ?

Sarı yakışıyosa hıc deneme bence ya tam koyu yap.. (cikolata koyu kahve yada siyah ..)yada sarıda kal ara renklerı begenmıyorum ben pek .
o karışımlardan nasıl bi renk cıkar ortaya bilemedim boyamadan once bi kuafore danıs bence riske atma derim

Sarı çok çok kadınsı yaa. 20 yasındayım ama 26 gösteriyorum. Öyle olsun istemiyorum. Soğuk renklerde gitmiyo bana. hele siyah hiç yakışmazz ne yapıcam bilmiyorum

Sarı çok çok kadınsı yaa. 20 yasındayım ama 26 gösteriyorum. Öyle olsun istemiyorum. Soğuk renklerde gitmiyo bana. hele siyah hiç yakışmazz ne yapıcam bilmiyorum

foto falan koysan belkı bı fıkır yurutebilirdim .Fındık kabuğu falan olabilir bence.Orijinal saç rengin nedir peki ?

bu kadar vahim ve pert bi durumda işte :)[/QUOTE]
hımm turuncumsu duruyo burda biraz, koyu renge don yakışır, fındık kabugu falan yap orijinal saçın koyuymuş bı' an once kurtul bence bu renkten daha yirmi yaşındasın

bu kadar vahim ve pert bi durumda işte :)
hımm turuncumsu duruyo burda biraz, koyu renge don yakışır, fındık kabugu falan yap orijinal saçın koyuymuş bı' an once kurtul bence bu renkten daha yirmi yaşındasın
[/QUOTE]

Bal kumrala kurdum ya şimdi kendimi canım dönmek istemiyorum da. Acaba bal kumralla yoğun kumralı mı karıştırsam tamamını ? Nasıl bi sonuc elde edebilirim sence ??? Boyalarım hazır cok hevesli aldımm onları :)

Dene bi' cnm ya insallah kapanır ama sonuçlarını bekliyorum foto yukle yine :)

Son düzenleme:
Boyadım ve gercekten de cok güzel oldu. Sarıdan kurtulcağıma bu kadar sevinemezdim heraldeeee :)

Son düzenleme:
cok guzel olmus ben daha koyu olur diye beklıyodum ama hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…