yedi numara kumral kullandım bi' ara ben .sarının üzerine tutmazkı cok akar o renk senın dedigin gibi turunculuklarda kalabilir keske kullu kumral la yogun kumralı karıstırsan daha iyi bi' sonuc elde edersin gibi geldi bana.
pardon bu arada kendi sacınız sarımı .yoksa boyamı
Saçlarım boya benimm. Küllü kumralı arkadasım sarının üzerine denedi fakat bi sonuc alamadı. Ben koyu renk istemiyorum zaten biraz açık renk olsun istiyorum. Koyu sacı kendıme hıc yakıstıramıyorum cünküü. Ama yine de cok kararsızım. Çok kötü olur mu ki ?
Sarı yakışıyosa hıc deneme bence ya tam koyu yap.. (cikolata koyu kahve yada siyah ..)yada sarıda kal ara renklerı begenmıyorum ben pek .
o karışımlardan nasıl bi renk cıkar ortaya bilemedim boyamadan once bi kuafore danıs bence riske atma derim
Sarı çok çok kadınsı yaa. 20 yasındayım ama 26 gösteriyorum. Öyle olsun istemiyorum. Soğuk renklerde gitmiyo bana. hele siyah hiç yakışmazz ne yapıcam bilmiyorum
hımm turuncumsu duruyo burda biraz, koyu renge don yakışır, fındık kabugu falan yap orijinal saçın koyuymuş bı' an once kurtul bence bu renkten daha yirmi yaşındasınbu kadar vahim ve pert bi durumda işte :)
Dene bi' cnm ya insallah kapanır ama sonuçlarını bekliyorum foto yukle yine :)
cok guzel olmus ben daha koyu olur diye beklıyodum ama hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?