Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı koyu kahveye boyuyorum ama kömür siyahı çıkıyor

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
kızlar; ben her seferınde saclarımı koyu kahveye boyarım .ama her seferınde aldıgım sonuç kömür siyahı hatta mavi syah bile diyebılırz .:44: koyu kahveye boyama sebebimde dogal sıyah gorunen saç elde etmek .o dogal sıyahı boyadan 1-1.5 ay sonra elde edıyorum .ben de onu sevmıyorum mat mat duruyo tekrarboyuyorum .boyam koleston 3 numara koyu kahve .

ben ne zaman ılk boyamamda sıyah gıbı gorunen dogal koyu kahve tonunu tutturucam .
ılk boyamamda şoyle olsun ıstıyorum ,ama yok bayag komur sıyahı elde edıyorum .
.

Eklentiler

• $308738_197363517003421_172086026197837_446330_626732478_n.jpg
    $308738_197363517003421_172086026197837_446330_626732478_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 662
Son düzenleme:
5 numara ile boya canım..veya 6 no koyu kumral.. 1 hafta 10 günde istediğin olabilir
3 no çok koyu:KK31:

Son düzenleme:
5 numara ile boya canım..veya 6 no koyu kumral.. 1 hafta 10 günde istediğin olabilir
3 no çok koyu:KK31:

onu da denedim cnm .bir keresinde siyah olan saclarımı tam 5 ay boyamadım .

zaman içerisinde epey bi akıttım .halıyle dip boyamda bayag geldı .

neyse bırden zift gıbı sıyah olmasın dıye gittim 4 numara veya 5 numara

tam hatırlamıyorum ama orta kestane rengıne boyadım .

uclarım bıldıgınız sıyah dıplerım ıse bakır olmustu :KK53:

kınalı kuzulara donmustum

Canım kolestonun renkleri oldukça koyu. Bence başka bir marka denemelisin. Ben de saçlarımı koyu kahve kullanıyorum ve vitali tercih ediyorum.

Palette 4.0 numarayla boyadım, 1 yıkamadan sonra aynen böyle oldu:KK34:

peki cnm taban rengın ne idi ? cunku bunda taban rengınde cok onemlı oldugunu dusunuyorum .

bir oncekı yorumumda da belırtmıstım ,mavı sıyah olan saclarımı ben uzun bır sure boyamayarak

beyaz sabun kullanrak epey bı akıtmıstım .dıplerım 5-6 cm kendı sacım gelmıstı .

uclarım ıse ; mavılık epey akmıstı hatta sıyahlıkta akmıstı kızıl kızıl sarı sarı yansımaları vardı .

kısacası sacı boyamaya hazırlamıstım .sonra yıne mavı sıyah veya zıft sıyahı olmasın dıye gıttım

4 yada 5 numara tam hatırlamıyorum kestane rengıne boyadım .

dıplerım kendı sacım oldugundan kı kendı sacım benım kumral oldugundan 4 numara dıplerımı

bakır yaptı :KK53: uclarımı ıse sıyah :KK53: kınalı kuzu gıbı olmustum kısaca .

yanı bu durumu nasıl esıtlıyorsunuz cnm ? dıplerı daha mı cok bekleterek yoksa dıplere 2-3 no

kullanarak mı ? yoksa dıpler gelmeden sureklı 4 noya boyuyor musun ?

bana bu konuda acıklık getırırsen sevınırım canım ,cıdden bıktım her boyamamda aynı

facıayı yasamaktan .sacımı boyamaya korkuyorum yemın ederım .o derece antıpatı

uyardı bu mavı sıyah ben de .mavı sıyah dendı mı sınırlerım zıplıyor artık ,o derece dusun :KK1:

kızlar 1 yıldır mavı sıyah renkle mucadele verıyorum :KK5:

.hala aynı mucadeleyı vermekteyım :KK53:

ben ne kendım becerebıldım yumusak sıyah yapmayı ,nede kuafore anlatabıldım

derdımı .bılmıyorum belkı kuaforu dınleseydım suan bu mucadeleyı vermezdım ama

sabır gosteremedım .kısaca durumumu soyle ozetlıyım (bir derdım var kosesı gıbı oldu )

bundan bir yıl once sacımı mavı sıyaha boyattım .boyatmaz olaydım .mubarek renk

benımle ozlestı .kurtulamadım gıttı o mavıden .:KK4:

ılk mavı sıyahı boyattıgımda 6 ay boyunca hıc boyatmadan actırmadan sacımı kalıp
sabunla akıttım .sonunda becerdım akıtmayı kurtulmustum mavılıkten .:124::124:

sonra nasılsa artık kurtuldum artık duz sıyah olur dıyerek koleston 3 no koyu kahveyeye

boyadım .sonuc; yıne mavı sıyah oldum :2:bır 3 ay daha sacımı beyaz sabunla akıttım

.sonra kuafore gıttım derdımı anlattım ; "dogal yumusak sıyah ıstıyorum ,zift gıbı komur

gıbı hele hele mavı yansımalı sıyah asla ıstemıyorum :KK20:" dedım .kuafor akmıs olan sacıma

acıcı uyguladı .sankı sacımı sarıya boyatacakmısım gıbı ,acıcıyla saclarımı cıvcıv sarısına
cevırdı sagolsun :KK52: tabı o sarının uzerıne koyu kahveyı vurdu ama malesef tutmadı :KK19:

sacım degısık bır renk oldu koyu kumral gıbı bı renk yogun kızıl yansımalı bır renktı .sonra

bana ; "ıkı hafta sonra gel tekrar boyayacagım o renk oturacak "dedı .

ama ben gıtmedım .cunku sacımı o derece acmasına uyuz olmustum .

bekledım bı ıkı ay daha sacım zaten koyu kumral oldugundan epey acıldı kı altında acıcı

vardı .belkı kuafore gıtsem hallederdı .ama ben gıttım yıne koleston 3 no koyu kahve aldım .
sonuc mu ; yıne mavı sıyah :2:

yaa arkadaslar ben nerede yanlıs yapıyorum cıldıracam yaa .oldukca acılmıs saca yogun

kızıl yansımalı saca 3 no koyu kahveye vurdugumda nıye aldıgım sonuc mavı sıyah :KK52:

suan yıne kalıp sabuna gecıs yaptım:KK5: akıtıyorum mavılıgı .bu sefer tekrar husrana

ugramak ıstemıyorum .

kuafore derdımı nasıl anlatırsam ıstedıgımı sonuca ulasırım acaba ?

cok mu sey ıstıyorum yaa alt tarafı yumusak dogal gorunumlu sıyah ! cart curt yansımaları

olmayan

sıyah ! hadı ben bunu kuafore anlattım dıyelım ,yanı sonunda ıstedıgım duz yansıması

olmayan yumusak sıyaha kavustum .pekı onu sonra nasıl koruyacgım ? her boyam

geldıgınde tekrar kuafore mı gıtmem gerekecek yoksa kendım boyayarakda o tonu

koruyabılır mıyım ? hangı no ıle koruyabılırım ? fıkır verırsenız sevınırım ?

tesekkurler

Son düzenleme:
sashamiacım benim saçlarım siyah her gören öz rengin heralde cok hoş bi siyah deyip hangi boyayla boyadgımı soruyolar hatta arkadasım benım sacımın rengine sahip olabilmek ıcın birlikte boya aldık benım aldıgım tonlarda ben boyadım ayrıca :KK1: fotolarım var ordan görebilirsin tam rengimi ben palette buğulu siyah iki kutuda normal kahve almıştım(saçım baya gür oldugundan 3 kutu anca gidiyo :KK53:) ilk boyamamda çok hoş kahvemsi değişik bi siyah olmuştu o rengi doğal siyahı tutturduktan sonra düz siyahta alsan aynı tonları koruyor saç. bak en son koleston siyah aldım şuan hala saçlarımın rengi çok güzel ve boyayı 3 ay oldu yaknda tekrar tazeleyeceğim :KK12:

sashamiacım benim saçlarım siyah her gören öz rengin heralde cok hoş bi siyah deyip hangi boyayla boyadgımı soruyolar hatta arkadasım benım sacımın rengine sahip olabilmek ıcın birlikte boya aldık benım aldıgım tonlarda ben boyadım ayrıca :KK1: fotolarım var ordan görebilirsin tam rengimi ben palette buğulu siyah iki kutuda normal kahve almıştım(saçım baya gür oldugundan 3 kutu anca gidiyo :KK53:) ilk boyamamda çok hoş kahvemsi değişik bi siyah olmuştu o rengi doğal siyahı tutturduktan sonra düz siyahta alsan aynı tonları koruyor saç. bak en son koleston siyah aldım şuan hala saçlarımın rengi çok güzel ve boyayı 3 ay oldu yaknda tekrar tazeleyeceğim :KK12:

semiramıscıgım ; bugulu sıyah mavı sıyah olmuyor mu tatlım ?

ben bugulu sıyahı mavı sıyah dıye bılıyordum .pekı tatlım senın

taban rengın ne idi ? siyahın ustune mı bugulu sıyahı vurdun ?

sanırım sen bugulu sıyahla baska boyayı karıstırmıssın .

neden karıstırma geregı duydun cnm ? karıstırdıgın renk normal kahve ıdı

dımı ? cnm ben saclarımı epey akıtmıstım gıttım 3 noya vurdum yıne

mavı sıyah oldu saclarım .ayy vallahı kurtulamadım gıttı su renkten yaa .

suan nasıl bır yol ızlemem gerekır sence ? suanda saclarım mavı yansımalı

sıyah .kuafore gıdıp akıtayım mı yoksa akmasını mı bekleyeyım .

aktıktan sonra bugulu sıyaha vurursam yıne mavılı sıyahla karsı karısya

kalma gıbı bı rıskım olur mu acaba ? cıdden su mavılık ben de antıpatı

uyardı .kabusum oldu resmen yaaa

semiramıscıgım ; bugulu sıyah mavı sıyah olmuyor mu tatlım ?

ben bugulu sıyahı mavı sıyah dıye bılıyordum .pekı tatlım senın

taban rengın ne idi ? siyahın ustune mı bugulu sıyahı vurdun ?

sanırım sen bugulu sıyahla baska boyayı karıstırmıssın .

neden karıstırma geregı duydun cnm ? karıstırdıgın renk normal kahve ıdı

dımı ? cnm ben saclarımı epey akıtmıstım gıttım 3 noya vurdum yıne

mavı sıyah oldu saclarım .ayy vallahı kurtulamadım gıttı su renkten yaa .

suan nasıl bır yol ızlemem gerekır sence ? suanda saclarım mavı yansımalı

sıyah .kuafore gıdıp akıtayım mı yoksa akmasını mı bekleyeyım .

aktıktan sonra bugulu sıyaha vurursam yıne mavılı sıyahla karsı karısya

kalma gıbı bı rıskım olur mu acaba ? cıdden su mavılık ben de antıpatı

uyardı .kabusum oldu resmen yaaa

yk canım mavi siyahla alakası yok o rengin netten bak istersen palette buğulu siyah yaz çıkar zaten..taban rengim nevacolor kapiçino rengiydi açık kahve kumral gibiydi..karıştırma gereğini bende korktugum için yani kahveyle karıştırdım ki tamamen mat siyah olmasın hafif bi kahvelik yansısın saçlarımda diye gerçektende öyle oldu evet karıştırdıgım renk kahveydi normal..şuan hala saçında mavilik varsa yine mavilik kalabilir ama ben kumral sandım saçlarını bu sactaki boyayı tamamen akıtıyolarmış sanırım duymuştum bence kuaföre git güzelce akıtsın saclarını kumral tarzında renklere boyasın bi kac hafta sonra bu dediğim marka boyadan boyarsın ozaman güzel olur :) bak albüme saclarımın ilk geçen yıl boyandıgı buğulu siyahın fotosunu koyayım :)

koydum canım bakabilirsin bu renk boyandığının ertesi günkü halii teyzem boyamıştı :)

yk canım mavi siyahla alakası yok o rengin netten bak istersen palette buğulu siyah yaz çıkar zaten..taban rengim nevacolor kapiçino rengiydi açık kahve kumral gibiydi..karıştırma gereğini bende korktugum için yani kahveyle karıştırdım ki tamamen mat siyah olmasın hafif bi kahvelik yansısın saçlarımda diye gerçektende öyle oldu evet karıştırdıgım renk kahveydi normal..şuan hala saçında mavilik varsa yine mavilik kalabilir ama ben kumral sandım saçlarını bu sactaki boyayı tamamen akıtıyolarmış sanırım duymuştum bence kuaföre git güzelce akıtsın saclarını kumral tarzında renklere boyasın bi kac hafta sonra bu dediğim marka boyadan boyarsın ozaman güzel olur :) bak albüme saclarımın ilk geçen yıl boyandıgı buğulu siyahın fotosunu koyayım :)

anladım cnm sagol .cnm acaba dıyorum kı bu koleston markasında

bı sorun olabılır mı ? yanı ben sacımı actırmıstım epey acılmıstı sacımda

sıyahtan eser olmamasına ragmen ,koleston 3 no koyu kahveye boyadıgımda

sacım mavı sıyah olmustu .sanırım bu kolestonda bı garıplık var .

ben sımdı o zaman gıdeyım kuafore derdımı guzelce anlatayım ;

mavı yansımaları olmayan zıft sıyahı komur sıyahı gıbı sert bır sıyah olmadan

yumusak sıyaha boyayın dıyeyım .muhtemelen yıne acacaklar sacımı .

neyse acsınlar yaa .ıstedıgım sonuca bı ulasayımda .ondan sonra da aktıkca

senın dedıgın uygulamayı yapayım o zaman ben de :KK23:

Benimde saçımı ilk koyu kahveye boyadım herkes siyah zannetti.
Boyada az gelmişti zaten bende 2 kutu normal siyah aldım boyadım.
Boyarken bile belliydi zaten bi mavilik olacağı çünkü saç diplerim resmen lacivert olmuştu:KK53:
O aktı baya dedim bu sefer koyu kahveye boyucam. Boyadım yine aynı sonuç mavi siyah oldu:KK53:
Bende bu sefer inat ettim hint kınasıyla boyayayım hele bu seferde mavi siyah olsun göreyim onu dedim.:KK52:

Şuan normal siyah:KK51:

Hint kınası çok çarpıcı oluyo yapma diyen çok oldu. Gördüklerimde çok itici geldi bana.
Ama bi cesaret boyadım saçımı.
Bende öyle sert durmadığını söylüyolar. Aynaya baktığımda da keyfim yerinde çok şükür:KK14:

koydum canım bakabilirsin bu renk boyandığının ertesi günkü halii teyzem boyamıştı :)

canım gordum fotunu gayet basarılı olmus tatlım tebrık ederım senı .:KK16:

bı ben de kurtulsaydım su mavılıkten rahatlıcam valla yaa .

mavılık ılk boyamamdan 1-1.5 ay sonra akıyo ,ama bu sefer de solgun

mat oluyo sevmıyorum ole gıdıyorum yıne boyuyorum 3 noya :KK53:

yaa aslında makyajlıyken mavı sıyah hoş oluyor olumlu tepkılerde alıyorum ,

ama sacımın kuyrugunu elıme aldıgımda o cart mavılıgı gordugumde fare kuyrugu

gıbı mıgdemı bulandırıyor resmen yaa:KK53: cok uyuz bı renk fazlasıyla ıtıcı gelıyor bana .

hele makyajsız var yaa hıc ama hıc cekılmıyorrr :KK19:

Tatlım benim zemin rengim çikolata kahveydi, 2 ay falan boyamamıştım baya akmıştı.
Üzerini Palette 4.0 numara ile boyadım. İlk gün dipleri gözüme fazla siyah göründü ama
tek yıkamadan sonra şöyle oldu:
$Fotoğraf0738.jpg $IMG000043.jpg
Çok fazla saç boyama deneyimim yok, 2-3 renk değiştirdim sadece o yüzden çok detaylı bişey yazamıyorum canım:KK31:

Benimde saçımı ilk koyu kahveye boyadım herkes siyah zannetti.
Boyada az gelmişti zaten bende 2 kutu normal siyah aldım boyadım.
Boyarken bile belliydi zaten bi mavilik olacağı çünkü saç diplerim resmen lacivert olmuştu:KK53:
O aktı baya dedim bu sefer koyu kahveye boyucam. Boyadım yine aynı sonuç mavi siyah oldu:KK53:
Bende bu sefer inat ettim hint kınasıyla boyayayım hele bu seferde mavi siyah olsun göreyim onu dedim.:KK52:

Şuan normal siyah:KK51:

Hint kınası çok çarpıcı oluyo yapma diyen çok oldu. Gördüklerimde çok itici geldi bana.
Ama bi cesaret boyadım saçımı.
Bende öyle sert durmadığını söylüyolar. Aynaya baktığımda da keyfim yerinde çok şükür:KK14:

o zaman canım kesın bu kolestonun 3 nosunda bı sorun var .sorun bızde degıl :KK53:

koleston 3 no dıye arattıgımda sıkayet var sıtesıne bırsuru sıkayet etmısler .

oradakılerde aynı sorundan dert yanmıs ."koyu kahve dıye aldım mavı sıyah oldum" dıye.

kolestonun 1 nosunu fılan kullansak ne olur bılemıyorum artık :KK52:

hınt kınasına sen de cnm ıyı cesaret etmıssın yaa .hınt kınası bıldıgım kadarıyla hıc cıkmıyor

Tatlım benim zemin rengim çikolata kahveydi, 2 ay falan boyamamıştım baya akmıştı.
Üzerini Palette 4.0 numara ile boyadım. İlk gün dipleri gözüme fazla siyah göründü ama
tek yıkamadan sonra şöyle oldu:
Eki Görüntüle 579711 Eki Görüntüle 579712
Çok fazla saç boyama deneyimim yok, 2-3 renk değiştirdim sadece o yüzden çok detaylı bişey yazamıyorum canım:KK31:

canım cok guzel olmus .ben bu renge ılk boyamamdan 1-5 ay sonra elde edıyorum .

yanı bayag akmıs olarak bu renge kavusuyorum .1-5 aya kadar da sac o ılk

boyandıgındakı canlıgı yıtırıp matlastıgı ıcın ben gıdıp yıne aynı hatayı yapıyorum :KK70:

X