Selam arkadaşlar benim saçlarım şuan koyu sarı bal rengi tonlarında evde kendim koyu kahve tonlarında boyamak istiyorum ama korkuyorum açıkcası yakabilirmiyim diye lütfen deneyimli olanlar bana yardım edebilir mi kendim mi boyasam bi kuaföre gidip mi boyatırsam resmimi ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım konuyla ilgili bir bilgim yok ama merak ettim kendi doğal saç rengin mi?MAŞALLAH çok güzellermiş <333 Eğer doğal saç rengin değilse peki evde mi boyadın yoksa kuaförde mi?
Selam arkadaşlar benim saçlarım şuan koyu sarı bal rengi tonlarında evde kendim koyu kahve tonlarında boyamak istiyorum ama korkuyorum açıkcası yakabilirmiyim diye lütfen deneyimli olanlar bana yardım edebilir mi kendim mi boyasam bi kuaföre gidip mi boyatırsam Eki Görüntüle 726147
resmimi ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim
Saçlarının rengi güzel bence hiç dukunma, ama illada değişiklik yapmak istiyorum dersen, kendin boyama kapatamaSın , kesinlikle kuaföre bayatmalısın, çünki saçların kısa değil😉
Saçlarının rengi güzel bence hiç dukunma, ama illada değişiklik yapmak istiyorum dersen, kendin boyama kapatamaSın , kesinlikle kuaföre bayatmalısın, çünki saçların kısa değil
Teşekkürler çok kararsız kaldım çok beyaz tenli olduğum için gitmiyo gibi geliyo artık yüzüme gittikçe açılıyor çünkü :) en iyisi bi kuaföre gidip boyatmak :)