• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı koleston renk açıcı boyayla boyadım turuncu oldu

ASSSLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
44
0
36
Antalya
konuyu silmek istiyorum...

Eklentiler

• $Snapshot_20110918_9.JPG
    $Snapshot_20110918_9.JPG
    37,8 KB · Görüntüleme: 180
  • $Snapshot_20110920_5.JPG
    $Snapshot_20110920_5.JPG
    53,6 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleme:
canım turunculuk nasıl gider bilmiyorum da...
açmadan önce saç rengin neydi? ve boyamıydı??:26:

Son düzenleme:
canım yine kolestonun 7.1 küllü kumralına veya 8.1 açık küllü kumralına boya. küllüyle 2-3 ay üst üste boyayınca turunculuklar kırılır

Aynı şeyi yaşamış biri olarak o turunculuk gitmez bilesin
sanırım sende açarken turuncuya kadar beklettin
sarıya kadar açılmasını beklemek lazımdı.
Ne kadar küllü renge de altan rengi kusucaktır.
Önerim tekrar sarıya kadar açman ozaman istediğin her renk doresiz tam renginde tutar.

Canım o hatayı bende yaptım kolestonla açtım saçımı turuncu oldu aynı seninki gibi. Arkasına küllü renklerden 5 defa boyadım ilk anda güzel oluyo ama 3. yıkamada falan turuncular yine çıkıyo meydana birde renk renk gökkuşağı gibi oluyo kafa. 2 hafta önce Loreal casting cream gloss Bal köpüğü boyadım harika kapatıcı özelliği var turunculuktan eser kalmadı yıkamadan sonrada hala aynı rengi koruyorum. İlk defa evde boyadığım boyadan memnun kaldım diyebilirim. Tavsiyem aynı seriden istediğin renkle boyaman. Ben böyle kurtuldum turunculardan :32:

Aynı şeyi yaşamış biri olarak o turunculuk gitmez bilesin
sanırım sende açarken turuncuya kadar beklettin
sarıya kadar açılmasını beklemek lazımdı.
Ne kadar küllü renge de altan rengi kusucaktır.
Önerim tekrar sarıya kadar açman ozaman istediğin her renk doresiz tam renginde tutar.

Çok bekletenlerin saçı yanmış benim saçlarım ince telli ve gerçekten çok az dalgalı olduğu için az olduğu pek farkedilmiyor yanmasından korktum... Tekrar açmaya kalkışsam yanmaz mı? :43:

canım turunculuk nasıl gider bilmiyorum da...
açmadan önce saç rengin neydi? ve boyamıydı??:26:

Boyaydı... İlk önce kızıl bakır boyadım tabi bakırla alakası yoktu bildiğin kızıl koyu kestane oldu sonra küllü kumrala defalarca boyadım baktım kızıllık kapanmıyor açıcı kullanmaya karar verdim işte sonuç...

Canım o hatayı bende yaptım kolestonla açtım saçımı turuncu oldu aynı seninki gibi. Arkasına küllü renklerden 5 defa boyadım ilk anda güzel oluyo ama 3. yıkamada falan turuncular yine çıkıyo meydana birde renk renk gökkuşağı gibi oluyo kafa. 2 hafta önce Loreal casting cream gloss Bal köpüğü boyadım harika kapatıcı özelliği var turunculuktan eser kalmadı yıkamadan sonrada hala aynı rengi koruyorum. İlk defa evde boyadığım boyadan memnun kaldım diyebilirim. Tavsiyem aynı seriden istediğin renkle boyaman. Ben böyle kurtuldum turunculardan :32:

Ben küllü açık kumral istiyorum o seride yok galiba :77:

Kuaföre mi gidip düzelttirim ama o da açıcı kullanırsa kel kalırım heralde :43:
Saçlarım yıprandı mı bilmiyorum sanki fazla yumuşak oldu ama o da boyanın yanındaki badem yağlı saç kremindendir diye tahmin ediyorum. Yanınca sertleşiyor mu acaba?

Son düzenleme:
Kuaföre mi gidip düzelttirim ama o da açıcı kullanırsa kel kalırım heralde :43:
Saçlarım yıprandı mı bilmiyorum sanki fazla yumuşak oldu ama o da boyanın yanındaki badem yağlı saç kremindendir diye tahmin ediyorum. Yanınca sertleşiyor mu acaba?
canım benimkide bakırdı..paletteyle kendim açtım çünki kuaför yaktı daha önce saçımı platin sarı yaptı ama çok kısa kestirmek zorunda kaldım..yanan saç çalı gibi kaskatı oluyor..sana tavsiyem palette açıcı ile bir kez daha yap 30 dakika falan beklet yıka...benim hiç yıpranmadı memnunum...

canım benimkide bakırdı..paletteyle kendim açtım çünki kuaför yaktı daha önce saçımı platin sarı yaptı ama çok kısa kestirmek zorunda kaldım..yanan saç çalı gibi kaskatı oluyor..sana tavsiyem palette açıcı ile bir kez daha yap 30 dakika falan beklet yıka...benim hiç yıpranmadı memnunum...
Şimdi yanan saç çalı gibi oluyorsa benim saçlarım aşırı yumuşak kaldığına göre yanmamış demek belki palette saçıma yaramaz koleston yakmadığına göre onu tekrar kullansam olmaz mı? daha boyayalı 4 gün oldu diyelim ki iki gün sonra tekrar açtım rengini boyadım saçım yanar mı acaba? Çok korkuyorum iki tel saçım kaldı ama bu saçla da ortalıkta dolaşmak istemiyorum kimi çok güzel olmu diyor kimi beğenmiyor biran önce turuncu parlamadan kurtulmak istiyorum :25:

Şimdi yanan saç çalı gibi oluyorsa benim saçlarım aşırı yumuşak kaldığına göre yanmamış demek belki palette saçıma yaramaz koleston yakmadığına göre onu tekrar kullansam olmaz mı? daha boyayalı 4 gün oldu diyelim ki iki gün sonra tekrar açtım rengini boyadım saçım yanar mı acaba? Çok korkuyorum iki tel saçım kaldı ama bu saçla da ortalıkta dolaşmak istemiyorum kimi çok güzel olmu diyor kimi beğenmiyor biran önce turuncu parlamadan kurtulmak istiyorum :25:
tekrar kolestonla yap ozaman sadece çok bekletme biraz daha açılsın sürme işlemi bittiğinde 30 dakika beklet...ve yıka..kuaförler kötü malzeme kullandığındanmı bilmiyorum saçı yakıyorlar...
ben saçını çok beğendim...ama yazdığımı dene bence...

tekrar kolestonla yap ozaman sadece çok bekletme biraz daha açılsın sürme işlemi bittiğinde 30 dakika beklet...ve yıka..kuaförler kötü malzeme kullandığındanmı bilmiyorum saçı yakıyorlar...
ben saçını çok beğendim...ama yazdığımı dene bence...

Öyle yapim o zaman...

Back