• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı kızıla boyamak istiyorum

Morlemur

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
10
0
286
İçel Mersin
selam kızlar. saçlarım röfleli yaklaşık 7 yıldır sarı kullanıyorum bugday tenliyim koyu bi ten rengim yok ama artık çok sıkıldım ve kızıla boyamak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum, pişman olurmuyum diye düşünüyorum ve röflenin üzerine kızıl nasıl durur kestiremiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

bence pişman olursun denedim ve çok zor eskı halıme döndurdum saçımı, bi kere her yıkamadan sonra daha da pembemsi yada turuncumsu renklere bürünüyor tuhaf zor bi saç kızıl yakışması ayrı tabii bazı insanlara çok yakışabiiliyor ama 2 haftada bir boyaman gerekir. Boya yaptığında duş alana kadar guzeldir sadece :)

Kesinlikleeeee iyi düşün derimmm, Siyah ve Kızıl dönüşü çok zor hala kurtulmaya calısıyorum çok çabuk akıyo saçı yıpratan bi renk :50:

Kızılın dönüşü siyahtan bile zor canım.Ve çok uğraştıran bir renk çok aktığı için.Bence de iyi düşün derim.

Kızılın dönüşü siyahtan bile zor canım.Ve çok uğraştıran bir renk çok aktığı için.Bence de iyi düşün derim.

bende buğday tenliyim ve kendime kızılı hiç yakıştırmam.
bence sizde kızıla boyatmadan iyi düşünün

bende sarıyım suanda kızıl boyalarımı aldım bugün boyucam. perukla renk denedim öyle karar verdim. 3 boyamada sabitleyen arkadaşların yolundan gitmeyi düşünüyorum ben. Sarıdan çok sıkıldım çünkü ve çok açık tenli olduğum için soluk gösteriyor.

kızlar bende tekrardan sarıya dönmek isterim veya bunun dönüşü cok zor olur diye cesaret edemiyorum zaten. ama gercekten cok sıkıldım artık sarıdan. kahverengi ,çikolata kahvesine boyamakta istemiyorum. bu kezde renk koyu oldugu için bunalıma giriyorum ne yapacagımı bilemedim. yaklaşık bir yıl önce röfle yaptırdım dipleri çıktıgında da acık küllü sarıya boyuyorum. irlanda kızılını da cok seviyorum hürremin saç rengi ama karar veremiyorum :( hangi rengi önerirsiniz ?

Son düzenleme:
bende sarıyım suanda kızıl boyalarımı aldım bugün boyucam. perukla renk denedim öyle karar verdim. 3 boyamada sabitleyen arkadaşların yolundan gitmeyi düşünüyorum ben. Sarıdan çok sıkıldım çünkü ve çok açık tenli olduğum için soluk gösteriyor.

boyadınız mı acaba saçlarınızı çok merak ediyorm

boyadınız mı acaba saçlarınızı çok merak ediyorm

Evet tatlım boyadım. Palette 6.89la 6.88i karıştırdım. Markette o iki rengi kalmıştı çünkü. Ben ikisini de 6.89 almayın düşünüyordum mor yansıma anlamına geliyormuş virgülden sonraki 9. Diplerden bir 7-9 cmlik saç açık kumral gerisi sarıydı benim. Açık kumrallar tam tuttu. Sarı kısımlar soluk tuttu. 2 hafta sonra tekrar boyucam 1 aya oturur diye düşünüyorum. Renkleri de çok sevdim=)

Back