• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı kızıla boyamak istiyorum

cicikiz_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
18
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben saçlarımı tam 1,5 yıldır hiç boyatmıyorum uçlara doğru karamellik var daha doğrusu boya aktıkça ve boyamadığım için karemelimsi bi renk aldı.dipleri kendi rengim .dipler derken saçımın yarısı diyebiliriz:sm_cool:şimdi saçıma kızıl tonları bir renk istiyorum ama kalıcı bi kızıl boya olsun istiyorum beyaz tenliyim arkadaşlarım kızılın yakışacağını söylüyorlar.kalıcı en azından az akan boya marka ve numarası istiyorum sizdenhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile4

mrb ben birkere kızıl yapmıştım palette 6.88 ama nasıl bir kızıl istediğinize bağlı koyu istiyosanız muhtemelen tutaropuyorumnanaktan

mrb ben birkere kızıl yapmıştım palette 6.88 ama nasıl bir kızıl istediğinize bağlı koyu istiyosanız muhtemelen tutaropuyorumnanaktan

kızılda aşk alevini istiyorum aslında ama aktımı turuncu duruyormuş.akınca kötü durmucak renk ne olabilirki.palette 6.88 akınca nasıl olmuştu dewrim?

kızıl çok güzel bir renk ama çabuk akıyor akınca matlaşıyor iğrenç bi hal alıyosun ama durusu süper her güzelliğinde bi zorluğu var işte....kalbinin sesini dinle dostummkaydirigubbakcemile5

kızıl çok güzel bir renk ama çabuk akıyor akınca matlaşıyor iğrenç bi hal alıyosun ama durusu süper her güzelliğinde bi zorluğu var işte....kalbinin sesini dinle dostummkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim cnm ama sanırım boyamıcam artık vazgeçtim laelaelaelaelae akması çok korkuçn geliyor çünküsenağlama

aylarca palette şarap kızılı kullandım. sonbahar kızılı da denedim ikisi de az akıyorlar. aslında banyoda çok akıyormuş gibi görünce de renginde bi değişme olmuyor. arkadaşlarım hep markasını sorarlardı. kızılda en iyi palette bence. hepsini kulandım, tecrübeyle sabittir...
KVM30378_138.jpg

Back