• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı kızıl büyüye boyattım ama...:((

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
:sinifsinif:
kızlar saçlarım koyu kestane idi. sonra ben kolestonun kızıl büyü diye bir rengini gördüm ve renk çok hoşuma gitti. alıp kestanenin üstüne boyayım da hafif kızıl yansımalarım olsun istedim. sonra birgün kuaförüme gittiğimde bu boya şu anki saç renginin üstüne hayatta tutmaz dedi. istersen gel saçındaki boyayı akıtıp öyle boyayalım dedi. keşke onu dinlemeseydim kızlar saçlarım çok kızıl oldu. şimdi ben bu rengin üstüne çikolata kahve veya kestane rengi boyasam olur mu? ben biraz daha koyu olsun istemiştim. bana akıl verin ne olur...

kestane yada koyu kestane kapatırım sanırım ...
yada küllü renklerden kullan...

ahh cnm yaa ...bencede keşke direk üstüne boyasaydın ben boyamıştım çünkü senin istediğin kızıl gibi koyu yansımalı güzel olmuştu yani..neyse artık olmuş bi kere üzülme..ben kızılları palettenin kahvesiyle kapatmıştım..ondan sonra rengi biraz akınca kızıl büyüye boyayabilirsin..

kızıllık gitsin istemiyorum zaten sadece daha koyu olsun istiyordum. şimdi bu kızıl yıkadıkça akacak, rengi açılacak. rengi açıldıktan sonra mı boyasam çikolata kahveye yoksa hemen kestane rengi boya sürüp mü bekletsem

Ah canım yaa benımde sacımı kuaforum boyuyo ve kızıl buyu ıle ask alevını ve bı kac kızıl tonu daha katıo mukemmel yolda bıle cevırıp soruolar ama şte herkeze her renk gtmıokı canım dımı ama bıde herkezın ten rengı farklı amasen guzel bı kuafor bul sorununu hallet canım

:teytey:hihoyyyt
kızlar sonunda dayanamadım saçlarımı kestaneye boyadım ve tam da istediğim renk çıktı. şu an inanılmaz mutluyum. siz de beğendiniz mi?

Eklentiler

• $DSC_0001.jpg
    $DSC_0001.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 120
  • $DSC_0004.jpg
    $DSC_0004.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $DSC_0007.jpg
    $DSC_0007.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $DSC_0008.jpg
    $DSC_0008.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 130
önceki halimin fotoları açılmıyor tekrar yükleyim. bunlar önceki halim.:oklava:

Eklentiler

• $DSC_0003.jpg
    $DSC_0003.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 134
ayyy teşekkür ederim canım benim. aslında saçımı yapıp öyle foto koysam iyiydi ama dayanamadım.

bnce ilk boyadığın renkte çok yakışmış kullanabilirdin beyaz tenli olduğun için kızıl tonlarının hepsi çok yakışır...

beyaz tenli değilim aslında esmerim. fotoğraf flaşlı çekildiği için öyle durmuş. ama teşekkürler yorumun için canım. cumartesi arkadaş toplantımız var. böyle çıkmak istemedim onların yanına çünkü çok tuhaf hissediyordum kendimi. şu saç olayı ne kadar önemli kadınlar için değil mi...

beyaz tenli değilim aslında esmerim. fotoğraf flaşlı çekildiği için öyle durmuş. ama teşekkürler yorumun için canım. cumartesi arkadaş toplantımız var. böyle çıkmak istemedim onların yanına çünkü çok tuhaf hissediyordum kendimi. şu saç olayı ne kadar önemli kadınlar için değil mi...
canım çok beğendim ,çok ta yakışmış ...zaten oldukça hoş hatların var :nazar:
ben edindiğim acı tecrübeler sonunda diyebilirim ki ,saç kadının hazinesi ve güzelliğini gösterip ,yansıtan en önemli şey imiş...bir daha asla ama asla saçlarıma eziyet etmek istemiyorum ... bir anlık heveslerinize aldanmayın sakınnn!!!:1hug:

evet ben de katılıyorum. bundan sonra kızıl büyü ve kestaneyi karıştırıp dip boyası yaparım o kadar bir daha 6 ay saç uçlarıma boya sürmem...

aynen canım dediğin gibi bnde bakır olan saçlarımı doğal rengime boyadım bi dahada boyamıcam dip boyası ile uraşamam dedim ama üç ay dayanabildim:)))senin ilk boyadığın renk gibi şu an hatta aynı ton..ama saçlarım şu an o kadar sağlıksızki çıtır çıtır kopuolar baoyadan ve şu düzleştiricilerden saçlarımız mahvoldu:(((

ben artık saçıma fön bile çektirmiyorum bir süredir canım. saçlarım kendine gelsin biraz. bakım yapıyorum hep. düzleştiricilere hiç bulaşmayım diyorum. yoksa uzun tutamam saçımı mümkün değil.

Back