• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı Kestirmiş Olmama Rağmen Yine Sert

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DingosStable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
5
0
36
İstanbul
Saçlarım uzunken çok sertti, çok fazla kırık olduğu için böyledir diye ve kısa saç sevdiğim için omuzlarımda kestirdim. hiç kırık kalmadı hâlâda kırığım yok ama saçlarım yine sert yine sert. Bunun için ne yapmalıyım hangi bakım ürünlerini kullanmalıyım. (aslında yazarken aklıma geldi :D, geçen yaz açıcı ile saçlarımı açmıştım ama çok fazla renk farkı olamamıştı ondan da olabilir mi?) fikirlerinizi bekliyorum :)

Kesilen saç yumuşacık olacak diye bir kurall yok..
Demek ki saçların kırıklar yüzünden sert değilmiş, kırıklar , yıpranan kısımlar katkıda bulunmuş..
Kalitesiz de olsa saç kremi kullan.
Hatta yıpranmış saçlar için olan saç kreminden banyoya girmeden 30dk. önce sür, yumuşacık yapar saçını.
Üstüne şampuan la yıkama ama:32:

canım sabun kullanıyor musun? sabun çok sertleştiriyor saçı..sonrasında şampuan kullanmış olsan bile yine sert kalıyor..sirke kepek sorununa ve parlak olmasına iyi gelir diye biliyorum yumutaşır mı bilemiyorum..saf zeytinyağını denedinmi hiç?zeytinyağını gece sür sonra kafanı streçle üzerine de yine havlu,esarp gibi bişey sar uyu..yağın sıcak kalması daha iyi etki etmesini sağlar,gece uygulanması da öyle..sonra sabah yıka..ciddi oranda fark göreceğini düşünüyorum..gliserin daha çok nem tutmasını sağladığı gibi daha beter kuruta da biliyor uygulanışını bi araştır derim

Back