Arkadaşlar saçlarım belime kadar uzun ve uçlarda sarı krepe balyaj var hem sıkıldım bu modelden hemde artık su sarılardan kurtulmak istiyorum ve kısa kestirmeyi düşünüyorum..
Saçlarım bu sekilde..
Eki Görüntüle 500211 Eki Görüntüle 500214 Eki Görüntüle 500212 Eki Görüntüle 500213
photoshopla yaptıgım Rihanna'nın saç modeli sizce yakışmışmı yoksa az daha uzun mu kestirmeliyim???
Eki Görüntüle 500216
Renk olarakda fikirlerinizi istiyorum tabiki.. Parlak siyah yada Koyu kızıl boyatmayı düşünüyorum... renk olarakda fikir verirseniz beni çok mutlu edersiniz canlarım
şimdiki saçların çok güzel ama sıkıldığını söylemişsin ve kestirmek istediğin model iddaalı bir model.ama çok güzel bir model sanada çok yakışmış koyduğun resimde
şimdiden hayırlı olsun diyorum ve tekrar ediyorum istediğin model sana çok yakışmış renk olarakta siyah baya hoş durmuş [/B][/SIZE][/COLOR]
bence bob modeli çok kullanıldı herkeste var çevremde çoğu kişide var görünce artık fenalık geliyor
saçlarının bu hali çok güzel bi tarzın var,yüzünde güzel photoshoplu model de yakışmış sana bence saçlarını kestirmeyi düşünüyorsan başka model seçmelisin.
benimde saçlarım çok uzundu belimdeydi cesaretimi toparlayıp kısacık kestirdim yakıştığını beni daha genç gösterdiğini söylüyorlar,baya bi rahatladım yıkayıp çıkıyorum
bence bob modeli gerçekten yakışık sana :)) ne istiyorsan yaptır kuzummm eminim çok yakışacakkk ee güzele ne yakışmazki demi
bence bob modeli çok kullanıldı herkeste var çevremde çoğu kişide var görünce artık fenalık geliyor
saçlarının bu hali çok güzel bi tarzın var,yüzünde güzel photoshoplu model de yakışmış sana bence saçlarını kestirmeyi düşünüyorsan başka model seçmelisin.
benimde saçlarım çok uzundu belimdeydi cesaretimi toparlayıp kısacık kestirdim yakıştığını beni daha genç gösterdiğini söylüyorlar,baya bi rahatladım yıkayıp çıkıyorum
çok teşekkür ediyorum canım
evet sanırım uçlarından aldırıcam ve boyatıcam uzun model devam yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?