• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaşlar saçlarım belime kadar uzun ve uçlarda sarı krepe balyaj var hem sıkıldım bu modelden hemde artık su sarılardan kurtulmak istiyorum ve kısa kestirmeyi düşünüyorum..

Saçlarım bu sekilde..

$15082012512.jpg $19082012612.jpg Eki Görüntüle 500212 Eki Görüntüle 500213

photoshopla yaptıgım Rihanna'nın saç modeli sizce yakışmışmı yoksa az daha uzun mu kestirmeliyim???

Eki Görüntüle 500216

Renk olarakda fikirlerinizi istiyorum tabiki.. Parlak siyah yada Koyu kızıl boyatmayı düşünüyorum... renk olarakda fikir verirseniz beni çok mutlu edersiniz canlarım :16::16::16::16:

model olarak gayet guzel yuz hatlarınada iyi gitmiş eskı halınden bambaska bı kız yaratacaksın bence yaptırmalısın derim :) renk olarak bu renkde yakısmıs fakat kızıl olarakta dusunebılırsın cunku gordugum kadarıyla acık tenlısın ve genelde kızıl saclar acık tenlılere cok guzel yakısıor sanada gider benım görusum bu :)

Güzel yorumun ve fikrin için çok teşekkür ediyorum.. bi 10-15 gün kadar zamanım var o zamana kadar olan yorumlara göre değerlendirme yapıcam inşallah...

Bence şimdiki hali sana çok yakışıyor, hiç değiştirme. Ama sıkıldım diyorsan bu da yakışır ama koyu renk yapma bence.

saçlarım yıllardır uzun en son ilkokulda küt kestirmiştim birdaha hiç kestirmedim hep uzun kullandım gerçekten bunaldım biraz değişiklik istiyorum kestiricem kararlıyım fakat bu kadar kısa mı olsa az daha omuzlarıma kadarmı olsa buna karar veremiyorum... renk olarak açık renkler bana pek gitmiyor soluk kalıyor yuzum, beyaz tenli oldugum için koyu renkleri tercih etmek durumundayım koyu kahverengi çikolata kahvesi gibi renklerde olabilir aslında.. ama açık renk düşünmüyorum pek...

bob modeli saçlar yakışmış ben yaklaşık olarak 2 yıl bu şekilde kullandım güzel modern ve havalı bi model ama uzun saçlarını çok ararsın benden uyarması :34:

Arkadaşlar saçlarım belime kadar uzun ve uçlarda sarı krepe balyaj var hem sıkıldım bu modelden hemde artık su sarılardan kurtulmak istiyorum ve kısa kestirmeyi düşünüyorum..

Saçlarım bu sekilde..

Eki Görüntüle 500211 Eki Görüntüle 500214 Eki Görüntüle 500212 Eki Görüntüle 500213

photoshopla yaptıgım Rihanna'nın saç modeli sizce yakışmışmı yoksa az daha uzun mu kestirmeliyim???

Eki Görüntüle 500216

Renk olarakda fikirlerinizi istiyorum tabiki.. Parlak siyah yada Koyu kızıl boyatmayı düşünüyorum... renk olarakda fikir verirseniz beni çok mutlu edersiniz canlarım :16::16::16::16:

:1::1:şimdiki saçların çok güzel ama sıkıldığını söylemişsin ve kestirmek istediğin model iddaalı bir model.ama çok güzel bir model sanada çok yakışmış koyduğun resimde:1::1:

:1::1:şimdiden hayırlı olsun diyorum ve tekrar ediyorum istediğin model sana çok yakışmış:1::1:renk olarakta siyah baya hoş durmuş:1::1:

Son düzenleme:
:1::1:şimdiki saçların çok güzel ama sıkıldığını söylemişsin ve kestirmek istediğin model iddaalı bir model.ama çok güzel bir model sanada çok yakışmış koyduğun resimde:1::1:

:1::1:şimdiden hayırlı olsun diyorum ve tekrar ediyorum istediğin model sana çok yakışmış:1::1:renk olarakta siyah baya hoş durmuş:1::1:[/B][/SIZE][/COLOR]

bende toto ya katılıyorum fakat bence saçlarını o kdar kömür siyaha boyatma daha açık bir tonda siyah sana daha yakışır bence tabi sen bilirsin şimdiden hayrlı olsn :49:

2. fotoğrafınızda saçlarınız sanki küt kesilmiş gibi görünüyor, o boyda küt olsa bence çok hoş olur fotoğrafta yakışmış görünüyor. Şu anki rengi de güzel bence.

sonundaaa ben de uzun şaçlarımııı buğün az önce kestirdim:)) oh be dedim yıllardır hep aynı tek yaptığım düğünden düğüne açık bırakmak gerisi hep topuzzzz ..
akşam gezmeden geldim tam caddeden geçerkennn kuaför gördüm bomboştu içerisii dedi ki içerdeki ses kestir artık yenilik olsun :34: girdim içeri istediğim modeli söyledimmm önler uzun arka kısa :1:
yakıştımı derseniz ben kendime yakıştırdım..aman en azındannn kafam rahatladııı saçlarım fönden maşadan çok yıpranmıştı:34: iii olduuu
şimdi çevremdekiler hala alışamadııı tuhaf geldi onlaraaa :ssz:
ben ise ayna karşısına geçipp kendimi seviyorum :nazar:
gencecik bayan oldummm :52:
eğer istiyorsan sıkıldıysan kestir eminim çok yakışacak tırr ..çok güzelsin çünki :54: :54:

bence kestirme bu sana hava katıyor.. bazı insanlara uzun bazılarına kısa çok yakışır. bence sizin saçınız tam uygun:) sıkılma durumu dönemsel. bende öyleydim arkadaşlarım zaptettiler beni şimdi iyi ki diyorum.. ama illa kestireceğim diyorsanız bir anda kısacık yapmayın ara boy yapın yavaş yavaş gidin derim:)

ben de senelerdir uzun kullanıyordum,2 ay falan oldu şu bob modelinden kestirdim.fönsüz de dolaşıyorum ama düz olduğunda çok güzel oluyor.çevremdekiler çok beğendi,daha bir genç göstermiş diyen var..değişiklik iyidir anlayacağın, bu kadar kısa olmasa da bob modelinden kestirebilirsin.renk olarak da kahve tonları daha hoş olur sanki.

Evet arkadaşlar sanırım birden bu kadar kısa kestiremicem çünkü cesaret edemiyorum geri dönüşüm yok.. yavas yavas kısaya doğru gidicem şimdi orta uzunlukta kestirip sonra bu asimetrik modele gecis yapıcam öyle düşünüyorum.. yada hiç kestirmeyip sadece renk değişikliği yapıcam depresyondan çıkana kadar :)))))

bence bob modeli gerçekten yakışık sana :)) ne istiyorsan yaptır kuzummm eminim çok yakışacakkk ee güzele ne yakışmazki demi :54:

bence bob modeli çok kullanıldı herkeste var çevremde çoğu kişide var görünce artık fenalık geliyor:37:
saçlarının bu hali çok güzel bi tarzın var,yüzünde güzel photoshoplu model de yakışmış sana bence saçlarını kestirmeyi düşünüyorsan başka model seçmelisin.
benimde saçlarım çok uzundu belimdeydi cesaretimi toparlayıp kısacık kestirdim yakıştığını beni daha genç gösterdiğini söylüyorlar,baya bi rahatladım yıkayıp çıkıyorum :21:

bence bob modeli çok kullanıldı herkeste var çevremde çoğu kişide var görünce artık fenalık geliyor:37:
saçlarının bu hali çok güzel bi tarzın var,yüzünde güzel photoshoplu model de yakışmış sana bence saçlarını kestirmeyi düşünüyorsan başka model seçmelisin.
benimde saçlarım çok uzundu belimdeydi cesaretimi toparlayıp kısacık kestirdim yakıştığını beni daha genç gösterdiğini söylüyorlar,baya bi rahatladım yıkayıp çıkıyorum :21:

canım yaaa modelini merak ettim valla bir resimini koysanda görsek bakalım belki niyeti olan arkadaşlarada fikir vermiş olursun

bence bob modeli gerçekten yakışık sana :)) ne istiyorsan yaptır kuzummm eminim çok yakışacakkk ee güzele ne yakışmazki demi :54:

çok teşekkür ediyorum canım :16::16:

evet sanırım uçlarından aldırıcam ve boyatıcam uzun model devam yani :))

Back