Saç Kesim Şekilleri saçlarımı kestirmek istediğim modeller.cokmu kısa???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bırde bunları buldum...
ve ben bu modellerı kuafore nasıl atcam hadı ıstedıgım gıbı kesmezse........?

Eklentiler

• $48.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $39.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $30.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 61
aslında tam da ıstedıgım model sımdı yukledıgım 1.model renkte guzel ama kuafore nasıl anlatsam...

benim de saçlarım çok uzundu omzuma kdr kestirdm katlar attı ve perçem yaptı hiçbir erkek bakmıodu saçımı kestirdkten sonra kısmetim açıldı aman nazar değmesin :jeyyar::dance:

gecen sene 2. modeli kestirmiştim cok memnundum ama sac biraz uzayınca agzı gözü bir tarafa gidiyor modelin...yine de yazık etme saclarına cok kısa bu modela.s.

Beni anlatıyorsun resmen, bu kadar olur hihoyyyt

Çocukluğumdan beri uzun saç kullanıyordum; ama hiç açtığım olmazdı. Çoğunlukla topuz, bazen at kuyruğu, bazen örgü. Orta okuldan beri kısa saça özenmeme rağmen çevremdekilerin "kestirme sakın" "kadın uzun saçlı olur" türünden lafları yüzünden cesaret edememiştim. 2 sene önce bir anda cesaret geldi gittim kestirdim. Kuaför şok oldu hatta, belime yaklaşıyordu saçım ve birden erkek modeli isteyince gamyoncuiremsu "Emin misin bak depresyona girebilirsin" dedi sırnaşık şey Alışayım diye arkayı erkek saç gibi, önler çene hizasında yaptı ilk önce,asimetrik. İnan süper oldu! Acayip rahat, hemen yıkanıyor, taranıyor, kuruyor uğraşmıyorsun. Benden başka kimse beğenmedi; ama ben bayıldım. Kendimi hiç beğenmezdim önceden, kestirdikten sonra aynalarla kanka oldum kaydirigubbakcemile3

Umarım gaza getirebilmişimdir. Eğer sürekli açık saçla dolaşan, saçıyla uğraşan biri değilsen - ki değil gibisin, benim gibi- kestirdikten sonra "ben şimdiye kadar niye yapmadım bunu?" diyeceksin. a.s. Başkalarını dinleme güzelim, kendini en iyi sen tanırsın çünkü.

bence çok kısaltma eğer pişman olcağını düşünüosan..orta uzunlukta çok güsel modeller var cnm onlara bi bak

3.resimdeki bayanın saç modeli bana twilight teki alicenin saçlarını anımsatti eğer minyon tipliysen fönle uğrasırım diyosan bunu seçmelisin :1hug:

3.resimdeki bayanın saç modeli bana twilight teki alicenin saçlarını anımsatti eğer minyon tipliysen fönle uğrasırım diyosan bunu seçmelisin :1hug:

yok canım mınyon tıplı degılım ama bana cok yakısır kısa sac herkes bayılır ama ıste sacların bı kere uzayınca bıraz zor oluyo kısacık kestrmek ama kestırcem ınsallah.

ya bıde ben sac rengı hakkında cok kararsızım boyle guzel kahverengıler var onlaradanmı boyatsam yoksa golgelı kumtralmı yaptırsam bılmıyorum.aslında sarı sacada bı hevesım var ama bılemıyorummm

sonunda saçlarımı kestırdımmmm..
kuafordekı herkes benım belıme kadar saclarım olsa mumkun degıl kestıremem bu ne cesaret dedıler ama
ben bı cesaret kestırdım valla superde oldu kısacık yaptırdım
hem rahatladım hemde degısık bır ben oldum
daha guzel oldum sankimboshayallersmile
kestırmek ısteyıpte cesaret edemeyen varsaa bence hemen kestırsım hıc pısman olmadım ben
bu fotolarıda gostredım ıyı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…