How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri saçlarımı kestirmek istediğim modeller.cokmu kısa???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
bende saçlarımı kestirmek ıstıyorum ama kararsız kaldım saclarım su anda belıme gelıyor cok uzadı sekıl veremıyorum yanı saclarımı salıp durmayı pek sevmem hemen topuz yaparım cokta cansızlastı.kısacık kestırmek ıstıyorum ama pısman olurum ve uzun saclı bayanları gorunce aklım takılır dıye korkuyorum ama banada kısa sac cok yakısır kestırmke ıstedıgım modeller bunlar:fıkırlerınızı beklıyorum....

hımm bırde saclarımı boyle kestırıp koyu renge veya sıyaha boyatmak ıstıyorum....

Eklentiler

• $gulben-ergen-kupe-modasi-1024x853.jpg
    $gulben-ergen-kupe-modasi-1024x853.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 313
  • $KisaSacModellerimiz_KisaSac_001.jpg
    $KisaSacModellerimiz_KisaSac_001.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 199
  • $Kisa-Sac-Modelleri-012.jpg
    $Kisa-Sac-Modelleri-012.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 290
  • $hair1.jpg
    $hair1.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 122
CNM BENCE UZUN SACA ALISIK ıSEN BU KADAR KISA KESTIRME COK ÜZÜLÜRSUN BEN IM ÖLE OLMUSTU CUNKUboshayallersmile

CNM BENCE UZUN SACA ALISIK İSEN BU KADAR KISA KESTIRME COK ÜZÜLÜRSUN BEN IM ÖLE OLMUSTU CUNKUboshayallersmile

canım uzun saca alısık degılım aslında bır yere gıdecegımde mutlaka dagınık topuz yaparım fon cekrıtmem sureklı salmam saclarımı yanı ama yınede ınsan acaba uzulurmuyum dıyo bırde saclarımı bu kadar uzunlukten hangı ıyı kuaforde rıske atcam hadı cırkın keserlerse dıye korkuyorum.

aslında ben kısa sacın yakısan ıcın cok guzel bır kesım oldugunu dusunurum.
daha enerjık daha havalı modern bır goruntusu oluyor.

evet canım konyada ıyı bır bayan kuaforu arıyorum ıstedıgım gıbı bı kuafor bulamadaım yaaa:umursamaz:

kendi resmini koy bi bakalim nasil yakisrmi ona göre tavsiye alirsin simdi senn yüzüünnn seklini görmeden yorum yparsak sende kesersen üzülürsün belki

gülben ergen gibi kestiricem bende .........boyadan mahvoldu zaten düzeltcem diye uğraşmakla olmuyo .......kestirip kurtulcam kökü bende uzar nasılsa.....

bencede çok güzel model ama yüz şekline yakışması önemli bence.çok güzelde durabilir kötüde.saç cinsinde önemli kalın telli ince telli oluşu ve saçlarının yönü. bunlara dikkat et bence.uyar bana diyosan model güzel yani

canım
ben kendımı bıldım bılelı saclarım uzundu hep...ama hep kısa modellerı cok modern bulmusumdur..hatta burda gulsen ın sacı ıle ılgılı konu acmıstım..buugun gıttım ve kestırdım :)
benım kuaforum cok ıyıdır ama yıne de acaba baskasına mı kestırsem dıe dusunmustum hatta..ama yıne kendı kuaforume gıttım ıı kı de oyle yapmısım. oncee emın mısın dedı? emınım deyınce bence yakısacak zaten dedı hakıkatn de oylee oldu..
sonuc super..kullanımı superr...hatta bugun masalı kullandım :):)
bence ıcınde kalmasın..

saçın herr boyunu kullandımm. kirpi gibi yapıp joleledimde bu modellerdeki boydada kullandım.
her boy ayrı güzel oluyor. değişik değişik kullandım şu anda da belime vardı yine saçlarım. ve yine kestirmeyi düşünüyorum.a ynen katılıyorum kısa saç çok enerjik duruyor kullanımı süper rahat oluyor. yaz içinde çok uygun. ayrıca kökü sizde yahu bu kadar takmayın yine uzar....

Ben de kesicem valla hiç de üzülmem uzun saçlı değilim diye.Herkeste uzun saç var ama dikkati hep kısa saç çekerzemuszemus
2. model çok hoş bence..

kızlar süpersinizzzz...opuyorumnanaktan
acayıp gaza geldım fıkırlerınızle ınsallah bır kac gun ıcınde kestırmeyı dusunuyporum bıde dıyorum koyu bır renge boyatayım dahada ortaya cıksın kesım.ınsallah guzel olur.
aslında bana yakısıyor daha once kestırmıstım herkes cok begenmıstı her goren sormustu nereye kestırdın cok yakısmıs dıye sankı farklı bırı olmusum gıbı bakıyodu mıllet.benımde hosuma gıtmıstı.
ben kestırıyım ya evet evet kestırcem ınsallah guzel olur.belkı kestırdıkten sonra resmımı koyarım...

saçım belime kadar uzasa kıyamazdım herhalde kestirmeye.benim omuzumdan aşagı uzamaz hiç dökülür hemen

ben daha saclarımı kestıremedım yaa:gitme:

korkuyorum gıdemıyorum kuafore saclarım okadar uzadıkı belıme gelıyor

e dıyeceksınızkı kestırme ozaman ara boy kestır oyle kullan

ama ıste ara boyda kestırsem uzunda kalsa ben saclarımı salamıyorum cok fazla sekılden sekıle sokamıyorum ole sık sık fon cekıtrmemde
sureklı topuz yaparım evde gıttıgım yerde.
kestırmek ıstıyorum aama cesaretıımı toplamıyorum nedense.

Back