- Konu Sahibi agresifkiz
-
saçlarına bayıldım,çok hoş duruyor.
yeni tercihinde çok güzel,bu fotoğrafı alıp iyi bir kuaföre gitmen yeterli olucaktır.
Öncelikle teşekkür ederim
Bu fotoğrafı zaten göstereceğim fakat ben kumrala boyatmak istiyorum resimdeki kızın saçı kumral mı pek anlayamadım
evet dipleri kumral uçlarda sarı zaten,
bu tarz saçlara ombre saç diyorlar,inşallah istediğin sonucu elde edersin.
bazı kuaförler fotoğraf götürsende aynısını yapamıyorlar,
tecrübeli,güvenilir,tavsiye edilen yerlere git
sanırım bu balyaj bende yaptırmıstım evet acarak o renge getirmişlerdi ama her kuoförde değişir mi bilemem sadece uçlarını açıyolar ama..
Benim saçımda siyah boya vardı sanırım kumrala boyamak için önce aaçarlar umarım çok yıpranmaz :2:
Teşekkür ederim cevabbınız için, sizin saçınız yıprandı mı peki?
Peki siz hangi renk yaptırdınız ve hangi rengin üzerine?
benim saçım açık kumraldı ama ben senin yerinde olsam açtırmam her tarafını bi kaç kez küllü kumrala boyarsan rengi açılıyo zaten sonrada uçlarına balyaj yaptırırsın...çünkü açtırmada saç yıpranıyo ister istemez...
Açarlar sanırım büyük ihtimalle çünkkü kumral benim saçıma açmadan tutmaz gibi :2:
benim ucuna atılan renk sarıydı bu platin sarısı beyaza yakın önce saçında bi denettir saçın kaldırmayabilir kopar yani iyce araştır canım çünkü saçların güzel maşallah mahvolmasın.
Evet bende çok korkuyorum açıkçası, çok teşekkür ederimBakalım pazar günü gidiyorum kumrala kesin boyatacağım fakat uçları için kuaförden fikir alacağım.
Merhabalar;
Saçınızı boyatıp üzerine OMBRE yaptırmanızı tavsiye etmem. Onun yerine kendi saçınızın üzerine OMBRE yaptırın derim. Daha doğal ve şık durur. Üstelik her ay dip boyası ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Kuaförünüzden OMBRE saç istiyorum deyin, resmi gösterin yapar. Bunlar da benim örneklerim:
Eki Görüntüle 738630 Eki Görüntüle 738633 Eki Görüntüle 738632 Eki Görüntüle 738631 Eki Görüntüle 738635 Eki Görüntüle 738634
Neden önermiyorsunuz peki? :18:
Bende oyle olmasını isterdim fakat dediğim gibi saçımda siyah boya vardı ve zamanla aktı kızılvarimsi değişik bir hal aldı :2: Onun üzerinede ombre yaptırısam saçmasapan bir şey olur mecburen komple boyatmak zorundayım saçımı gördüyseniz onun üzerine ombre olmayacağını görürsünüz :2:
Zaten OMBRE saç uçlarına yapılacağı için saç uçlarına yapılacak olan açıcı eski boyadan kalan izleri yok edecek, sadece kendi saçınız ve OMBRE gözükecek.
Şu yüzden tavsiye etmiyorum: Saçın boyanıp açılması saç uçlarını kırar taranmasını zor hale getirir. Evet ombre yaptırdığınızda da bir nevi bu sorunlar ile karşılacaksınız ama kendi saçın üzerine açıcı yani ombre uygulandığında saç kendini daha çabuk toparlar.
Güvenin bana, zaten burdaki diğer kişiler de bilir boya konusunda herkese yardım ediyorum çevremdekilerin saçını ben boyuyorum. Size bir de şöyle bir şey söyleyeyim. Mesela saçınızı boyatıp ombre yaptırdınız. 2 ay sonra saçınızda 3 ton olacak. 1 kendi renginiz 2 boyattığınız saçın akmış hali ve ombre. Saç boyanmayıp ombre yapılırsa kendi saçın üzerine yapılacağından daha doğal durur ve ton farkı oluşmaz.
Tabi size kalmış sadece bildiklerimi söyledim. Önemli olan sizin ne istediğiniz :)
Çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz ve çok doğru tespitlerde bulunuyorsunuz :)
Fakat şuanki saç rengimi paylaştım zaten ve gördüğünüz gibi saçımın sadece üst kısmı kendi rengim oda dipten 5 cm kadarcığı gerisi siyah boyanın akmış kızılımsı görüntüüsü :2: Taamamı kendi rengim olsaydı bende dediğiniz gibi düşünüyordum zaten ama ortada birde kızılımsı lanet saçlarım gibi bir gerçekte var o rengin üzerine uçlarını sari yaptırırsam hiç hoş bir görüntü olmaz sanırım asıl üç renk o zaman olurum
Özür dilerim ben sadece uçlarında kaldı sanmıştım. Kuaförde mi yaptıracasınız ? Eğer kuaförde yaptıracaksanız şu yöntemi düşünebilirsiniz:
İlk önce saç boyanmadan ombre yapımı sonrasında cila.
Bu yöntemi sorar mısınız kuaförünüze ? Siyah olduğundan cila için şüpheliyim ama bu da çok doğal bir yöntemdir.
bende üniye gideceğim bu yıl kısmetse ya uclarına krepe balyaj yada ombre tercih yapamıyorum değiişiklik olsun istiyourum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?