• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saclarimi kestirecegim, yorum yaparsaniz sevinirim :)

insomnia09

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
26
0
6
34
Ankara
Saclarimi kestirmeyeli bir bucuk sene oldu. 2 kere de uclarini sariya boyattim. Cok yiprandi. Boyu, gogsumun 2 cm kadar altinda. Sac rengim de dogal sari. Uclarinda cok fazla kirik var. Saclarim dumduz ve banyodan cikinca kabariyo uclari tel tel ayriliyor sacma sapan bir hal aliyor. Ne yapsam sizce? Boyuna cok dokunmak istemiyorum 2 parmak katsiz dumduz kestirmek istiyorum. Sizce ne yapmaliyim? $IMG-20130919-WA0003.jpg

bncede hafif kat attırsan güzel olur yada düz istiyorsan biraz daha kısa olması iyi olur kırıkların gitmesi açısından yoksa kırılmaya devam ediyorlar:44: yada kısalmasın diyosan biraz kestir bir iki ay sonra tekrar kestir hem saç kesildiğinde canlanır ve daha hızlı uzar böylece saç boyunda kısalmamış olur:1:

prfüm bölümü deil mi bura? neyse.
bence de düz kesim eskide kaldı sen katlı kestir. boyalı uçlar gitsin. saçın bakımsızsa boya pek kullanma derim. düzlestiriosan yıpranır hemen benim de kabarık ve kırılmış saç uclarım var ama düzlestiriyorum ben. saç bakım urunleriyle azaltabilirsin kırıkları kestirmeden sonra..

dedıgınız gıbı sıkayetlerınız warsa kabarma tulerme gıbı en ıdealı duz kesım olacaktır katlı kesım belırtılenın sıkayetlerınızı dahada arttırır ayrıca belırtmelıyım katlı kesım demode artık

prfüm bölümü deil mi bura? neyse.
bence de düz kesim eskide kaldı sen katlı kestir. boyalı uçlar gitsin. saçın bakımsızsa boya pek kullanma derim. düzlestiriosan yıpranır hemen benim de kabarık ve kırılmış saç uclarım var ama düzlestiriyorum ben. saç bakım urunleriyle azaltabilirsin kırıkları kestirmeden sonra..
Sitede yeniyim de parfum bolumundeyken konu aci gorunce tikladim ben de sonradan fark ettim yanlis actigimi. Silinmiyor da sanirim. Saclarim kendi duz. Ben hic duzlestirmem hicbir sey yapmam sacima. Sadece boyadan dolayi yiprandi iste :/

Sitede yeniyim de parfum bolumundeyken konu aci gorunce tikladim ben de sonradan fark ettim yanlis actigimi. Silinmiyor da sanirim. Saclarim kendi duz. Ben hic duzlestirmem hicbir sey yapmam sacima. Sadece boyadan dolayi yiprandi iste :/

hımm boyalı kısımlarından aldırırsın madem kuafor yüzüne göre tavsiyelerdde bulunur zaten. sonra da boya kullanmazsın yda daha kaliteli degisik dogal boyalar denersin :) konuyu evet silinmior ama gorevliler kilit yada taşıma işlemi yaparlar sanırım.. inş eski sevdigin saclarına kavusursun sampuan ve bakım kürleriyle destek yaparsın olmadı

hımm boyalı kısımlarından aldırırsın madem kuafor yüzüne göre tavsiyelerdde bulunur zaten. sonra da boya kullanmazsın yda daha kaliteli degisik dogal boyalar denersin :) konuyu evet silinmior ama gorevliler kilit yada taşıma işlemi yaparlar sanırım.. inş eski sevdigin saclarına kavusursun sampuan ve bakım kürleriyle destek yaparsın olmadı
Evet oyle yapcam :) boyali kalir yine uclari ama kestirmem lazim. Parmaklarimi saclarimdan gecirirke uclari kirilip geliyor ya cok fena :( tesekkurler :)

bncede hafif kat attırsan güzel olur yada düz istiyorsan biraz daha kısa olması iyi olur kırıkların gitmesi açısından yoksa kırılmaya devam ediyorlar:44: yada kısalmasın diyosan biraz kestir bir iki ay sonra tekrar kestir hem saç kesildiğinde canlanır ve daha hızlı uzar böylece saç boyunda kısalmamış olur:1:
Evet mantikli, simdi az kestirip, 2 ay sonra tekrar kestirmek. Tesekkurler bunu yapacagim :)

Back