Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekillerisaçlarımı kestirdim nasıl olmuş?
hayatım güzel bir karar vermişsin bencede güle güle kullan çok beğendim modelini yüzünede gayet hoş durmuş wallahi uzun saçlı halini her nekadar bilmesemde bu modeli yakıştırdım yüzüne
bayıldım saçlarınız düzmüydü benim saçlarım çok dalgalı bu model hep hoşuma gidiyor ama fön istiyor hep ama saçlarım öok da kırıldı napsam bilmiyorum güle güle kullanın çok yakışmış
cok yakismis. ama onden fazla uzunluk birakmamis kuafor sanirim.
bu boyu cok hos ama uzadikca arka kisim disa donuyor bir gece ustune yatinca. ben de kestirdim ayni sekilde ama saclarim cok cabuk uzuyor. arkasi yuzunden sacimdan sogudum:umursamaz:
umarim sizinki yavas uzuyordur, tadini cikartirsiniz kesiminizin.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. saçlarım dalgalı ve dalgalı haliyle de güzel duruyor. bir fotoğraf çekince koyarım buraya. uzun saçlı halimin de fotosunu koyayım. iyi oldu pişman değilim. saçlarımı sağlıklı bir şekilde uzatacağım.
işte bu da uzun hali ama bu fotoda kürek kemiklerime kadar uzundu ve katlı kesimdi. sonrasında bayaa 9 ay falan kestirmedim. şimdiki kesimimi yapmadan önceki kesimdi yani. saçlarım ayda 2cmye yakın uzuyor ve belime gelmesine 4 parmak kalmıştı:) iyi cesaret ettim. kuaförüm aynı zamanda arkadaşım ve keserken ayyy bu kalitesizleşmiş saçlara basmak bile istemiyorum diyordu:) saçımın dalgası belirginleşti. birden acayip gürleşmiş gibi geldi. uçlara doğru inceliyordu çünkü saçlarım... neyse iyi oldu iyi:)
ikinci foto da ilk fotodan 2-3 ay sonra çekilmişti. rengini değiştirmiştim... orada uzunluğu daha belirgin sanki...
saclariniz kivirciksa bu kesim cok iyi bir secim olmus. kivircik kisa halini de koyarsaniz cok guzel olur. duz sacta bu kesim fonluyken harika da normalken uclar kotu duruyor..ozellikle arka kisim dedigim gibi. bir de saclar cok sert ve kalin olunca.. ama sizin saclarinizla bu kesimi kullanmak cok kolay olur. bence uzun sure uzatmazsiniz. cunku cok modern bir kesim ve uzun kivircik sacin yikamasi bakimi cok zor. bu yuzden de avantajli bir kesim. gule gule kullanin...