Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirdim ama hiç memnun değilim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
yine aptal kuaförün birine kurban gittim saçlarım kalın telli ve gür.kısa olunca ve katsız olunca çok kabarıyo,şekilsiz duruyo.ben de çareyi saçımı uzatıp katlı kestirmekte buldum,uzadıkça hem saç telleri biraz daha inceliyo hem de benim saçlarımın uçları dalgalanıyo sadece,katlar yoğun olunca dalgalanan kısımlar üst üste fazla gelmiyo ve şekilsiz ve kabarık durmuyolardı,taa ki geçen hafta kuaföre gidene kadar.ben katlarım uzadığı için gitmiştim katları kısalttırcaktım sadece,özellikle de dedim boyundan almayın katları kısaltın sadece diye.ama işi bitince demesin mi katların hizasında kestim diye,çok sinirlendim ama bişey de diyemedim neyse çıktım öyle.şimdi düzleştirince düzgün duruyo biraz ama sürekli de düzleştirmek istemiyorum bu sefer uzaması yavaşlar.saçlarımın şu anki hali böyle

bu iki fotoğraf da yıllar öncesinden.yine böyle kısaydı ama katları daha kısa ve daha yoğun kestirmiştim çok kabarmıyodu şekilsiz de durmuyodu.acaba şimdi hiç değilse tekrar böyle kestirerek biraz düzeltebilir miyim saçlarımı??kuaför bu sefer de daha kötü yaparsa diye de biraz korkuyorum aslında ama bu şekilde de çok çirkin duruyo.

sanki farklı zamanlarda çekilmiş gibi duruyo ama en üsttekiler aynı zamanda çekildi,altta 2 tane olan eski sadece

saçınızın eski hali çok katlı olan en alttaki fotoğraflar,bence hiç olmamış kötü durmuş.

aksine üsttekiler daha iyi durmuş saçınız fazla,dolgun ve iyi görünüyor.diğerindeyse çok katlı ve az gibi gözüküyor

bence zaten kat verdirmeyin .hiç olmamış bence

kuaförün kestiği yeni saçlarınız bin kat daha iyi duruyor ondan kesinlikle

bana göre uzatın ve katsız bie şekilde uzatın dümdüz.

hem dolgun,hem uzun çok güzel durur

Bence de kesinlikle uzatmalısın :s
Bir süre kestirme..
2 yıl önceki fotodaki saç stili hiç sana göre değil bence.Şimdi ki daha iyi arkadaşın dediği gibi.
Ama daha uzun olsa daha iyi olur.

arkadaslara katılıyorum eskı sac modelınız gercekten hoş degıl .

sımdı kı halı daha ıyı .ama keske kat kestırmeseydınız .

kat bana gore bı bayanı oldugundan daha cok olgun gosterıyor

bıde bu yıl katlı kesımler degılde dumduz kesımler moda

keske kat attırmasaydınız sac zaten uzadıkca uclara dogru kendını salıyo

incelıyor ,kabarıklık fılan da kalmıyor .

cnm canını sıkma nasılsa kökü sende tekrar uzar bu da sana tecrübe oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…