yine aptal kuaförün birine kurban gittim
Saçlarım kalın telli ve gür.kısa olunca ve katsız olunca çok kabarıyo,şekilsiz duruyo.ben de çareyi saçımı uzatıp katlı kestirmekte buldum,uzadıkça hem saç telleri biraz daha inceliyo hem de benim saçlarımın uçları dalgalanıyo sadece,katlar yoğun olunca dalgalanan kısımlar üst üste fazla gelmiyo ve şekilsiz ve kabarık durmuyolardı,taa ki geçen hafta kuaföre gidene kadar.ben katlarım uzadığı için gitmiştim katları kısalttırcaktım sadece,özellikle de dedim boyundan almayın katları kısaltın sadece diye.ama işi bitince demesin mi katların hizasında kestim diye,çok sinirlendim ama bişey de diyemedim neyse çıktım öyle.şimdi düzleştirince düzgün duruyo biraz ama sürekli de düzleştirmek istemiyorum bu sefer uzaması yavaşlar.saçlarımın şu anki hali böyle
Eki Görüntüle 518111
Eki Görüntüle 518112
Eki Görüntüle 518113
Eki Görüntüle 518114
Eki Görüntüle 518115
Eki Görüntüle 518116
Eki Görüntüle 518117
Eki Görüntüle 518128
bu iki fotoğraf da yıllar öncesinden.yine böyle kısaydı ama katları daha kısa ve daha yoğun kestirmiştim çok kabarmıyodu şekilsiz de durmuyodu.acaba şimdi hiç değilse tekrar böyle kestirerek biraz düzeltebilir miyim saçlarımı??kuaför bu sefer de daha kötü yaparsa diye de biraz korkuyorum aslında
ama bu şekilde de çok çirkin duruyo.
Eki Görüntüle 518133
Eki Görüntüle 518134