selam koyu kahve olan saçlarımı palette renk açıçıyla acıp altın karamele boyadım ama berbat oldu alacalı yarısı kumral yarısı koyu araları filan bir tuhaf 20 gün sonra düğünüm var oturdgum yerde birtek bimde satılan a plus saç boyası bulabildim siyah renk boyamalı mıyım ? kullanan varmı bu boyayı nolur yardım
selam koyu kahve olan saçlarımı palette renk açıçıyla acıp altın karamele boyadım ama berbat oldu alacalı yarısı kumral yarısı koyu araları filan bir tuhaf 20 gün sonra düğünüm var oturdgum yerde birtek bimde satılan a plus saç boyası bulabildim siyah renk boyamalı mıyım ? kullanan varmı bu boyayı nolur yardım
Canım bende senin gibi evde kendim actim ve boyadim ayni senin gibi oldu.siyaha boyamani tavsiye etmem bi ara bende kullandim ve pisman oldum.kendim actiktan bikac gun sonra kuafore gittim duzeltti ve karamel yapti.evde kendin daha fazla ugrasma derim ben
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Cnm hala niye kendin boymakta israr ediyosun gitsene guzel bi kuafore hayir dugunun yakin olmada neyse nasi cesaret ettin helal walla hemen kuafore git o istedigin tonu yapsin siyah cozum diil donusu olmayan bi renk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mesajlarınızı göremeden dün gece herkesin esmer gelin ol çok kötü oldu diye siyah yaptım bayanlar dönüşü yok ama en azından adama benzedi yardımlarınız için teşekkür ederim :)