pigment yüklemek derken cila işlemi gibi mi ?Şu an saçınızı ne renk kullanıyor sunuz? Açıcı görmüş saç ile dipten gelen doğal saç boyanınca aynı renk çıkmaz. Koyuya boyasanız bile aynı renk çıkmaz, yansıma farkı olur. Açıcı görmüş kısma pigment yüklemek gerekir. Kendi kendinize yapabileceğiniz bi işlem değil. İyi bi kuaför bulun bence
bende bu konuda kendimi tek sanıyordum. bende açtırmıştım saçımı her yeri farklı renk oldu. 8 aydır saçıma sürmediğim renk kalmadı düzelsin diye bana mısın demiyor. şimdi de gidip koyu bir renge boyayıp ombre yaptıracağım. tek çözüm bu gibi bu fikri düşünebilirsiniz.Bunu mu dert edindin diyeceksiniz ama evet edindim.
Saçlarım...
Bir türlü tek renk olmayan saçlarım...
normalde hep 9 tonunda sarı boyardım. Ama o zaman da tek renk olmazdı. Çünki ilk saçımı sarı yaparken açtırmıştım. Ne salaklık.
Oaçılan yerler böyle platinimsi kalıyor hep.
Bunun bi çaresi yok mu. ?
Tek renk sarı hayal mi ?
Gidip 5 veya 6 ya boyayıp bırakıcam bu saçları az kaldı
Psikolojim bozuldu yeminle .
Konuyu taşımayın ltfen
Gibi. Sarı mı kullanmak istiyorsunuz saçınızı?pigment yüklemek derken cila işlemi gibi mi ?
Evet hep 9 tonlarında boyuyorumGibi. Sarı mı kullanmak istiyorsunuz saçınızı?
Bu tek renk sarı saç kullananlar nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gerçekten...bende bu konuda kendimi tek sanıyordum. bende açtırmıştım saçımı her yeri farklı renk oldu. 8 aydır saçıma sürmediğim renk kalmadı düzelsin diye bana mısın demiyor. şimdi de gidip koyu bir renge boyayıp ombre yaptıracağım. tek çözüm bu gibi bu fikri düşünebilirsiniz.
sormayın ya bende çok özeniyorum. bazen şeytan diyor yap yine siyahı. sonra vazgeçiyorum tabi. hep bu siyah saçı açtırmaktan düştüm bu hallereBu tek renk sarı saç kullananlar nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gerçekten...
Ben direk kendi saç rengim 6 ya boyayacam ama çok fena içimde kaldı yanisormayın ya bende çok özeniyorum. bazen şeytan diyor yap yine siyahı. sonra vazgeçiyorum tabi. hep bu siyah saçı açtırmaktan düştüm bu hallerebirde bende aksilik uçlar koyu dipler açık. tam tersi olsa takmazdım
Ben en başından beri tek renk bi sarı elde etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor bir türlü...Hepsi oryalli değilse, oryalli olan yer daha açık kalır tabi.. Ombre gibi duruyorsa güzeldir de sen tek renk istiyormuşsun, bence de uzman bir kuaföre git, pigmentasyon falan yapsınlar, koyultsunlar altı..
Tek renk o tonlarda zordur. Açıcı kullanılmışsa dipte de öyle aynı formülle devam etmek gerekir. Ama bence sarı saç balyajlı güzel olur ben tek renk beğenmem hiç.uğraştırır da. Benim size önerim orta sarı üzerine platin balyajlar. Tek renk sarılar soluk yahu boşverinEvet hep 9 tonlarında boyuyorum
Bence böle ucu platin gbi dibi altın sarısı gibi olan daha avam . Dipleri açtırırsam iyice saçtan olurum.Tek renk o tonlarda zordur. Açıcı kullanılmışsa dipte de öyle aynı formülle devam etmek gerekir. Ama bence sarı saç balyajlı güzel olur ben tek renk beğenmem hiç.uğraştırır da. Benim size önerim orta sarı üzerine platin balyajlar. Tek renk sarılar soluk yahu boşverin
Ben en başından beri tek renk bi sarı elde etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor bir türlü...
Kuaförlerin bu işlemi bileceğini sanmıyorum...
Yani benim bulunduğum şehirde.
daha saçı aynı tonda açamıyorlar ne pigmentasyonu ya. ben artık pes ettim birkaç güne alıcam koyu boyamı sonra ombre. saçımda olmayan renk yok sarı bakır kırmızı kahve her tondan yansıma varBen direk kendi saç rengim 6 ya boyayacam ama çok fena içimde kaldı yani
Okadar saçımı yıpratmam da cabası
Ne zor işler böyle.
Kuaföre güven mi oluyor sanki , ne bilsin onlar pigmentasyon filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?