How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı kazıtıyorum:((

seedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
66
3
96
İstanbul
saçlarım uzamıyo arkadaşlar bildiğnz uzamıyo.. geçen yazki fotoğrflara bakıorm uzun göğüs altndaydı saçlarım ama sonra biraz kestirdm uzadı yine biraz bikaç kez boyadım bi kere de açtırdım ve çok yıprandı diye tekrar katlı kestirdm ve şuan uzamıyo ve hala uçları kırık yada yanık bilemiorm banyodan çıktğm zaman kendi kendine kuruynca jöle sürmş gibi oluyo uçları tarayınca da tiftik tiftk oluyo ayrıca kızıl kahve boyuorm 2 hafta sonra kızıllığı gidiyo sönk karamel bi renk oluyo perçemlerm falan parlak ama.. bi arkadaşım geçen yaz küt kestirdi şuan beline yaklaştı saçları bende artık uzasın istiorm.. napmam lazım sizce sinameki kürü yılan yağı falan uygulasam fayda eder mi düzelr uzarmı yoksa önce boynmn hizasında kestirp sonra mı bu kürleri uygulym ?? ltfen yardım edin kazıtıcam nerdeyse.. :5::18:

cnmm eger sadece sorun uzamaması ise yane saçın tabiri yerindeyse iki tutam gibi deilse kazıtma çünkü kazıtma işlemini saç köklerinden daha da saç çıksın diye yapıyorlar ve çıkıyorda ama uzatmak içinse saçına en az 1 ay hiçbirşey yapma ama saç diplerine kürdanla yada iğneyle yoklayıp sarımsok sür gerçekten faydasını göreceksin.... bende kuaforum azizliğine uradım biraz fazla kesmişti ve cansızdı. bende bu şekilde yaptm ama bnm saçım boya falan görmedi sadece fönden mahfolmuştu :5:
sendede aynı etkiyi hemen gösterrmi bilmiyorum ben çalştıım için sadece cumartesi akşamları yapıp sabah yıkadım.gerçi bn saç çıkması için yapmştm ama uzadı :1:
şimdide şampuanımın içine koydum veee inan ilk yıkamada farketti gerçekten üstelik kuruyunca kokmuyorda.
şampuanımın içine sarımsak ve cam terebantin döktüm. ama cam terebantin fazla katmadım. İnşallah yardımcı olmuşumdur

yani sen bilirsin ama yinede işe yarıyor. ark ım yaptı saçlarının kalınlılıgı 1 parmak kalınlıgındaydı neredeyse 2-3 defa kazıttı ama hep sarımsak sürdü ve evdeydi zaten sürekli sürebiliyorduda

saç tipimi yazmayı unutmuşum. kuruya yakın ama normal saç tiplari içinde olan şampuanıda kullanıyorum ama kuru yıpranmış daha iyi bnm için....

omuz hizasında kestir saçlarını yani omuzlarına değecek şekilde, sonra başla bakımlara, çünkü yıpranmış saç ne yaparsan yap eskisi gibi olmuyo, ben geçen kasımda kestirdim bu şekilde çok canlandı saçlarım, hem de daha hızlı uzamaya başladı, sağlıklı görünüyo ayrıca

Son düzenleyen: Moderatör:
curiouss 1 ay bişey yapma derken napmym ?? uzun süredir bakım yapmıorm zaten ama boyuorm 2 3 ayda bi falan bi de arada düzlestiriorm hafiften. sarımsak evet bunu yapıcam çam terebentini de şampuanıma katıym.
karisx bende öyle düşnmştm senin saçın kasımdan bu yana ne kadar uzadı peki nerene kadr gelio suan önmzdeki yaz biraz uzun olsn istiorum.bi de saçını kestrdkten sonra boya, fön düzleştrici falan yaptn mı

cnmm birşey yapma derken bakımı kastetmedim :45:
yani düzleştirme dahil saçına ne biliim boya falan sürme, saçını zorlama hani güzel oluyor diye yukarıdan toplarız yha saç diplerimiz acır buda dahil 1 ay kendi haline bırak (saçını toplama demiyorum saç diplerini zorlama)

saç bakımına devam et ama her duyduğunu yapma.....

ayrıca saç kremini de sakın saç dibine uygulama döküyor....

karisx bende öyle düşnmştm senin saçın kasımdan bu yana ne kadar uzadı peki nerene kadr gelio suan önmzdeki yaz biraz uzun olsn istiorum.bi de saçını kestrdkten sonra boya, fön düzleştrici falan yaptn mı
şuan koltukaltı seviyesinde, kestirdikten sonra ilk ay çok düzleştirici kullandım ama yıpratıyo o yüzden bıraktım düzleştirmeyi, haftada 2 kere kuaförde fön çektirdim bi müddet öyle idare ettim bu arada bakımlara devam ettim tabi, 2 defa boyadım, şu dove ısıya karşı kuruyucu spreyden kullanmaya başladım düzleştirmeden önce bi de dereceyi düşürdüm 160la filan düzleştiriyorum, ama tabi 200 derecedeki gibi güzel olmuyo onu da söyliyim. yaz aylarında da hiç düzleştirici, şekillendirici krem tarzı şeylerden kullanmadım kendi haline bıraktım, hiç kırık yok şuan birazdan saçlarımın resmini de çekip koyarım farkı görürsün.

uyguladığım bakımlara gelirsem ilk kestirdikten sonra 4 kere turplu suyu denedim ama kokusu çok rahatsız etti o yüzden bıraktım, barcelino marka yağ karışımı denedim hala ara ara kullanırım, en sonda da sinamekili olan bakımı yaptım ama sinameki boyanın rengini solduruyo o yüzden şimdi onu da bıraktım, uzatmaya en fazla katkısı olan sinamekili bakımdı

$Görüntü036.jpg $Görüntü081.jpg ilk kestirdiğimde omzuma bile değmiyodu küt kestirmiştim tam tarihine baktım şimdi 18 aralıkta kestirmişim ben, diğerini de az önce çektim yani 9 ayda bu kadar uzamış yani, ama sana tavsiyem kestirceksen biraz daha uzun kestir benimki baya kısaydı, pek hoşuma gitmemişti:34:

oo ne güzel uzamış ve uçları çok dolgn duruyor benm saç uçlarım dik dik nasıl anlatsam böyle sivri sivri bende böyle olsn istiyorum :(

oo ne güzel uzamış ve uçları çok dolgn duruyor benm saç uçlarım dik dik nasıl anlatsam böyle sivri sivri bende böyle olsn istiyorum :(
sanırım saçın yapısıyla alakalı o, benim saçlarım iri dalgalıdır, uzadıkça da dalga dalga oluyo o yüzden dolgun görünüyo (: bide kestirdiğim için hiç kırık yok şuanda onun da etkisi vardır

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla tesettürlü kapalı olsam bende kazıtırdım..
Kazıtmayı ben sık ve gürleşsin diye istiyorum..
Ama göze alınmıyo işte şimdilik sadece düşünüyorum..

Back