Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Katledişim :(

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Selamlar..
Saç rengimi değiştirme öyküm büyük bi hevesle başlayıp hayal kırıklığı ile sona ermiş bulunmaktadır.
Mahvettim resmen saçlarımı
Bundan bi kaç ay evvel uzun zamandır kullandığım siyahtan bıkıp kuaföre açtırmaya gittiğimde, saçımın tam olarak siyahtan dönemeyeceğini söyleyen kuaförüm kolestonun gizemli kahve gibi bi rengine boyadı ancak uçlar daha koyu olmuştu.
Bende diplerim gelince küllü kahve yapayım saçımda hoş sarı yansımalar olsun dedim.
2 gün önce palettenin yoğun açıcısı ile saçımı açtım ne kadar uçları fazla bekletsem, önce boyamış olsamda dipler turuncu uçlar kızıl oldu.
Dün tekrar açtım ve diplerim daha açık olup saçım çiğ bi sarı oldu hemen hemen turuncumsu bi sarı..
Üzerine açık küllü sarıya boyadım hiç bi değişim olmadı.
Tekrar akşama doğru küllü kumrala boyadım, sonuç YEŞERME
Mahvoldum ben kuaföre gidip 150 lira vermeyim nasılsa oda yapamaz deyip kendim mahvettim..
Şimdi tekrar açıp gizemli kahveye mi boyasam diyorum yoksa bi 15 gün bekleyip tekrar mı küllü kumral denesem ???
Tek tesellim saçımı yıkarken her ne kadar sertleşsede banyodan sonra yumuşacıktı ve hiç bir şekilde yanma kopma olmadı
Sonuç itibariyle kafam çok karışık napacağımı şaşırdım

canım inan ki benim aklım çok karıştı küllü sarıya boyadıktan sonra bi değişim olmamış ya oraya kadar tmm tekrar gizemli kahve olsun dedim ama o da ne saçın yeşermiş tatlım resim koysan daha iyi olur yorumlarımız yeşillik tam olarak nasıl tekrar açmanı ben önermiyorum şahsen

Yakından çektim daha belirgin olsun die..

Burda ilk açışım yanık falan gibi gözüküyor ama sonuç öle deil şükrolsun :))

Bu ikinci açışım sarılıktaki iğrençliğe bakar mısınız

Buda son hali açık küllü sarının ardından küllü kumrala boyadığım hal, nedense yeşillik yok gibi gözüküyor ancak var flaştan sanırım böle oldu

Cesaretinden ötürü tebrik ediyorum seni canımm ben saçlarımı 2-3 ayda bir boyayınca içim gidiyor kii sen bir kaç gün içerisinde saçlarına neler neler yapmışsın Ama bence bir süre boyle bekle beyaz sabunla akıt saçından o boyaları sonra bir kuaföre danışarak ya kendin boya ya da kuaföre boyat.Hemen işlem yapma ama çok fazla yıpranmasın saçların.

Son düzenleme:
valla artık kuaförlerler işim olmaz sözde en iisine gittim o kadr para bayıldım yine yok yine yok bir kere ben o salonlardan mutlu ayrılmadım ilk defa denedim tecrübesizim ama gitgide daha iisi olacağına inanıyorum büyük ihtimal bir iki hafta bekleyip tekrar açacağım sonra üzerine lorealin 834 nosunu beğendim ona boyarım saçımda aşırı bi yıpranmada söz konusu deil, kalçamdaki saçlarımı kıyıp kestirdim bu saatten sonra gözüm hiç bişeyi görmez

Uf kötü olmuş üst üste bu kadar boyaman ve açman.
Küllü sarıya boyadığında nasıl değişim olmadı anlamadım.
Keşke bikaç ton daha koyu küllü bi renk yapsaydın garanti olması adına.
Neyse olan olmuş ben bidaha açma derim kopma falan olmadığını söylüosun şansına,ama bu sefer kopabilir kopmasa da aşırı yıpranır plastik gibi bişey olur.
Bikaç gün dinlendir saçını buradan bakım için öneriler al istersen link de atarım sana,daha sonra koyu bi renge boyaman gerekecek gibi görünüo.
Kahve tonlarında boyayabilirsin ama tek boyamada tam rengi tutmayabilir bikaç boyamada tamamen kapanabilir ama kesin bişey söyleyemiyorum resimler net değil...

bi müddet akması için bekleyeceğim canım, önerilerin için teşekkür ederim kullandığım bakım kürleri var zaten boyarkende açarkende içine badem yağı ve saç kremi kattım belkide onun etkisinden fazla zarar görmedi ancak koyuya döneceğim konusunda emin değilim bi müddet sonra açıp karamel tonlarında bi renge boyayabilirim

ben resimleri göremiyorum ya :44:

anam göremiyorum diye yazdığım mesajda resimler gözüktü canım üzüldüm ya hele o ikinci açışında cidden çok kötü bi sarı yani

canm açıcıyı diplerini hiç dokundurmaman gerekiodu bende evde siyahtan platine döndüm 2 ayda kuaför yapamam dedi kafayı kırdım kendim yapıcm dedm ve yaptım oldu dipler doğal saçın olduğundan dolayı hiç dokunmayacaktın birinin yardımıyla boyalı yerleri fırça ile açıcıyı sürüp paketlemenz gerekiodu bu şekilde yavaş yavaş açılıo ben 1 ayda 8 tane açıcı kullandım hiç bişi olmadı saçım hala yerinde illaki yıprandı ama yok olmadı

canım sen açıcı olarak ne kullandın? Ben 2 defa palette ile açtım turuncu oldu platin falan istemiyorum ancak açık tonlar olsun istedim olmadı kaç gündür yeşermiş dolaşıyorum rezalet haldeyim

Bence biras beklet öle boyarsın simdi tekrar boyarsan bisey olabilir..
acıcıyı sadece koyu olan yerlere sür renkler birbirtine esitlensin ama boyamak icin bi iki hafta bekle derim sonunda saclarından olursun..

Bence biras beklet öle boyarsın simdi tekrar boyarsan bisey olabilir..
acıcıyı sadece koyu olan yerlere sür renkler birbirtine esitlensin ama boyamak icin bi iki hafta bekle derim sonunda saclarından olursun..

canım o kadar açmaya bişey olmadı şimdi son kez açıp boyayacam yine olmazsa kuaför yolunu tutacam başka çarem kalmadı

benimde acıcı ile açıldı saçım kuaförde ama turunculuk kaldı üzerine yoğun küllü koyu kumral boyandı ama yine bakır yansımalar vardı ve üstelik yeşilimsi oldu bayağı..asprin kullandım suda eritip 2 gün üst üste yaptım büyük oranda yeşilliği aldı..az evvelde küllü kumral ve koyu kumral ile saçıma koyultma cilası yaptımbakırlık nerdeyse yok şuanda..aspirin işe yarıyor dene derim:)

Son düzenleme:
küllü kumraldan vazgeçtim artık tekrar açıp üzerine karamel tonlarında bi renk boyayacam ama hala renge karar vermiş deilim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…