Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı karamel rengi yapmak istiyorum..Fikir verir misiniz?

saçında renk tonları var gbı cnm daha net bı resım koyarsan daha ii anlaşılır ama karamel tutarda renk farkları olur

mutlaka o tonlarda bir degisim olur ama boya kutusundaki kızın sac rengi tam olmaz tabi ama sac rengin karamelden cok farklı degil bende guzel olur...

ıste bu bakıra donmeye basladı da bende karamel yapsam dedm
daha once voıla yaptım o koyu oluo tam ıstedgm gb ama cok kızıl oluo oyuzden palette denemk ıstedm

Eki Görüntüle 139256 kızlar bu sımdıkı sac rengm bunun uzerıne palette karamel tutarmı acabaa yrdm edeblrmısınz

canım bence çok tatlı oturur bu rengin üstüne,bi kuzenim var oda sürekli karamel kullanıo tatlı bi renk ve oda böle gölgeli gibi bi saçın üstüne vurmuştu ilk boyadıığında,güzel olur bence

tutar dıosunz yanı ay ınsallah 2 bck aydr boyamıyorum dıpten 2 parmk kadr falan gldı.orları boytmıcam kendı rengım cıksın gtsn dıe

tutarda koyu tutar bence o sular varya oksıdasyon onun bı acıgını al cunku bende dedım bı koyusu tuttu

aman koyusu olsun acılıp duruo zaten hemen altı röflelı ya hemen 2 hftada acılıo benı delırtıo su karemele boyayanz varsa resım eklıyeblrmısınz acaba rıca etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…