• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı kahve bakır yapmak istiyorum ama nasıl

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
kızlar tek boya kesinlile bendedeğişim yapmıyor düşündüm ve kahve bakır yapayım dedim yani kahve rengi ile bakırı karıştırınca olurmu bu renk sizce saçlarım şu an bu renkte güya bal köpüğüne boyadım bence hiç değişmedi hatta arkalarım oldukca koyu duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu ton ıstıyorum kahve bakır bu ama neyle nasıl yapcam bılmıyorumbilmiyorumkismile

bulursam sanada haber verırım canım ama henuz arastırmadayım hala bulabılmıs degılım

bu pazar loreal çıkolata kahvenın ıcıne palette tarçın bakır karıstırıp yapacam bakalım tutacakmı deneyecegımeyvahedigeldismile

boyayınca hemen haber ver canım benimde önümüzdeki hafta falan boyamam gerekli dipler çıkmadan

bence örnekteki resimden en az iki ton koyu olur, 5.35 çünkü çikolata kahvenin numarası.

canım ben bu rengın ıcıne karıstırıcam 6.35 çıkolata kahve bakalım deneyecegım artık

bakır kahve elde etmek için tarçın bakır boyarsanız olur

bu kızıl kahve agırlıklı duruyor canım yaaaakannehir ne ıle boyuyorsun sen bu ton ıcın CADIARZU

kuaför rengi açmadan boyuyor.açtırmıyorum yıpranmasın diye.doğru dedin kızıl kahveydi bundan önce sonra bakır kahve yaptırdım.

henüz tam bakır kahve olmamış canım ya benim istediğim tonun resmini eklemiştim ilk mesajda offff nasıl bulacaksambilmiyorumkismileşakkıdı

henüz tam bakır kahve olmamış canım ya benim istediğim tonun resmini eklemiştim ilk mesajda offff nasıl bulacaksambilmiyorumkismileşakkıdı
gördüm canım beyaz tenlilerin rengi o.çok zor renk
palette tarçın bakıra benzettim ben.boyarsan aynısı olur
ben daha koyu tonlar seviyorum.yerimseniben

senin tenine gitmiş saçının rengi yakışmışyerimsenibenbende beyaz tenlıyım zaten yakısacagını dusunuyorum ve o rengı ıstıyorum tek palette tarcına boyadınmı o resımdekınden bayaa acık oluyor turuncumsu bı renk cıkıyor bakalım karısım olunca nolcak fisfisfis

kızlar dayanamadım ve pazarı beklemeden boyadım double 7.64 bakır kahve nasıl olmuşbilmiyorumki

canım güzel olmuş ama benim istediğim renk değil renk karıştırmadanmı boyadın bende bugün boya aldım annem gelince boyatıcam kendim boyamayı beceremem çünkü bende balköpüğü ile açık papatya aldım iikisini karıştıracağım bakalım ortaya ne çıkacak çünkü acmak istiyorum saçımın tonunu
güle güle kullan saçlarını

Back