Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı istediğim renge nasıl döndürebilirim?

beterbocekkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
339
0
96
40
İçel Mersin
kızlar 13 gün önce kendi ana saçımın üstüne röfle yapıldı ancak çok iğrenç oldu ve ben sinirlenerek kuaförden çıktım eve gelipi 1 saat içinde küllü bir renge boyadım bu sefer bu renkte 4 gün içinde aktı yeşilimsi oldu sonra tavsiye üzerine bakıra boyadım ancak sonuç felaket onada 4 gün anca dayanabildim ve çok büyük bir hata yaparak siyaha boyadım (((((((((((((((((((( yaa kıslar siyah berbat oldu öcü gibiyim normal siyah ama çok. şuan 3 gün oldu boyayalı ..saçlarım berbat durumda bakım yapıyorum bi sürü ürün aldım ...hergün akıttım o rengi ama düzelceği yok ...ve benim 1 hafta içinde sevgilimin yanına gitmem lazım şimdi bu rengi çok açık bi renk istemiyorum böle kahve olsun yeter acaba yanarmı kısada saçlarım boyattıktan sonra azda ucunda kestirsem yanan kısımlar gidermiki napim ben yaaa ankarada yada mersinde ii bir kuaför varmı ...aşırı param gitti ne kadar tutar ki yani 15 günde bukadar işlem

tüh kötü olmuş , ya olan oldu deyip saçınıza ten renginizi kıyafetlerinizi makyajınızı uydurmayaya çalışıp hoş görünmesini sağlayacaksınız , yada riske girip [ kuaföre de gidemiyorsanız , ki orial kullanıp saçı yakabilirler] alacaksınız palette veya koleston açıcı açacaksınız saçlarınızı tekrar , ama evet yıpranır , lakin şunu söyliyeyim erkekler esmer bayanlardanda oldukça hoşlanıyorlar aslında belki boyanız akıncaya kadar en azından iyi yönünü bulup idare etmelisiniz , belkide yakışmıştır size kötü geliyordur , yerinizde olsam bir fotoğraf eklerim , fikir almaya çalışırım , yakışıp yakışmadığına dair, çünkü bazen bizim beğenmediklerimiz , aslında bize en yakışan olabiliyor , yada en beğendiklerimiz bize yakışmaya biliyor, birde çevreye kulak verin bakalım ne diyecekler

herkes kötü diyor canım yaa çok aşırı siyah diyor her gün yıkadım aksın die hatta bi günde 3 kere yıkadım ama yok aartık akmasıda durdu çok fena böle anlatılacak gibi deil.kim görse begenmedi. saçıma nasıl bi bakım yapimde şu 3 günde toporlansın acaba sonrada açtırıp boyatimmi ki

canım üzüldüm ya saçlarına ama bişey dicem senin saçların yani ana rengi ne renk ti ki kötü oldu röflede bi anlatırmısın canım çokmu koyuydu acaba

hayır ana saçım kumraldı çok açık değil çok koyuda deil orta kuaföre sadece ucuna sanki güneşten açılmış gibi yap dedim doğla olsun tutmuş dipten röfle cıyak aptal bide dio öle dipi gelmiş gibi olcaktı sanane yaa ben ucuna istiom kavga etcektim tutdum kendimi

Bir hafta icerisinde dört işlem görmüş saçların akannehir iyi bir kuaföre gidip bilgi almalısın yanma gibi bir durum söz konusu degilse açıp boyarlar,evde kendin yapmayı deneme tekrar bence

sakın yapma...hele açma işlemi asla....
benim saçlarımda 10 gün içinde 3 açma 4 boya işlemi gördü,sonrasında sonuç saçlar rezaler tabii...
bakımlarla 1 aydır uğraşıyorum ..ama zaman gerekli ..ilk andaki gibi değil evet ama eskisi kadfar sağlıklılı da diil ve zaman alacağıda belli...bırak kalsın öyle ..boya yap ama bitkisel kullan derim illa kullanmak zorunda isen... çıtçıt ve postij kullanıp,kamufle edebilirsin saçlarını..

saçlarınız elinizde kalır Allah korusun
bu kadarı bile fazla
yapma sakınn

aslında kendinizi tutmayıp kuaförle kavga edecektinizki
hemen oracıkta müdehale etsin
kuaför boyasaydı daha iyi kapatırdı saçı

aslında bir resmini koysan buraya, bizde görüp fikir versek
belkide düşündüğün kadar kötü değildir şuan saçın

bence röfleni beklerseysin rengi belki otururdu sen siyahıda bekle bence bol bol yıka ve bakım yap 1 ay sonunda altta röfle olduğu için akar o saç bende röflenin üstüne koyu kumral boyamıştım zamanında ama ilk önce yeşil oldu sonra aka aka sarı oluyor yine

inan bilemiyorum herhangi bir bakımla saç rengi biraz da olsa aksa ama üzgünüm, biraz daha idare et bari bakım yağları ile güçlendir saçlarını bir süre sonraki açma işlemine hazırla [ badem yağları ile falan ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…