• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ilk kez boyayacağım -acil yardım!-

naranta

^_^
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
582
800
103
Merhaba,

Saçlarımın doğal rengini paylaştım. Saçlarımı koleston natural 8.1 küllü açık kumralla boyayacağım. Annem oryalsiz de bu rengin tutacağın üç söyledi. İstediğim saçın resmini de ekliyorum, sizce açıcı kullanmadan bu renk tutar mı? Tutmayacaksa saçlarımı yakmadan nasıl açabilirim?

Boyama demeyin, heves ettim. Boya markasında kesinlikle Kolestona karar kıldım.

Yaşım 21, gözüm açık kahve, yeşil dalgalar var güneşte kahve ela oluyor.
Bu saç rengi bana gider mi? 8.1 koyu mu kalır? Ten rengim de pembe alt tonlu buğday.

Sevgiler. Yarın boyayacağım, çalımsıdan teşekkürler. :)

Güneşte saçlarımın rengi:

bGP6v8.jpg

Ev içi:

7NjDLL.jpg

İstediğim renk:

N1jDdg.jpg

r2G1Da.jpg

Ben de doğal saç rengim üzerine denedim(ayni tondayız seninle) koyu ve turunculu oldu.malesef küllü olmadı, hiç açmadı da... Pişman olmuştum.

Tavsiyem: önce açık bir sarı boya üstüne 8.1 boya bence. Mesela palette deluxe 10.1 güzel ve doğal açıyor

Merhabalar istediğim rengi yapamadım ama ekstra blonde ile açtığım renk oldu 10.0 palette natural ile boyadım. Ben çok sevdim aktıkça daha da güzelleşecek gibi. İlk başta yadırgadım kaşlarımla zıt kaldılar ama kaşlara da 1 dk tüy sarartıcı sürünce çok güzel oldu :KK49:

Evde

kWlGYA.jpg

Güneşte

mkn4P0.jpg

Babam kızıla bal bakır tonları dahi karşı ve ben bal rengini küllü kumraldan çok istiyordum :KK70: Küllüyle boyamayı düşünmüyorum. Çok teşekkürler herkese. :)

Not: Boyatma demezseniz diye rica etmiştim okumadan mı yazıyor bazı üyeler ki? :KK12:

Edit: Tek sıkıntı dipler daha açık duruyor!! Çünkü annem uyarılarıma rağmen dipten başladı. Ama öyle çok ahım şahım bir ton farkı yok, beni rahatsız etti sadece

Merhabalar istediğim rengi yapamadım ama ekstra blonde ile açtığım renk oldu 10.0 palette natural ile boyadım. Ben çok sevdim aktıkça daha da güzelleşecek gibi. İlk başta yadırgadım kaşlarımla zıt kaldılar ama kaşlara da 1 dk tüy sarartıcı sürünce çok güzel oldu :KK49:

Evde

kWlGYA.jpg

Güneşte

mkn4P0.jpg

Babam kızıla bal bakır tonları dahi karşı ve ben bal rengini küllü kumraldan çok istiyordum :KK70: Küllüyle boyamayı düşünmüyorum. Çok teşekkürler herkese. :)

Not: Boyatma demezseniz diye rica etmiştim okumadan mı yazıyor bazı üyeler ki? :KK12:

Edit: Tek sıkıntı dipler daha açık duruyor!! Çünkü annem uyarılarıma rağmen dipten başladı. Ama öyle çok ahım şahım bir ton farkı yok, beni rahatsız etti sadece

güzel olmuş güle güle kullanın ya burası saç boyama baslıgında bile sorulara ay uf boyamayın.s.s en güzeli doğallık diyenlerin kafasından istiyorum kardeşim burası boya başlıgı millet boya hakkında soran insanlara boyama demek ne yaman çelişkidir.

güzel olmuş güle güle kullanın ya burası saç boyama baslıgında bile sorulara ay uf boyamayın.s.s en güzeli doğallık diyenlerin kafasından istiyorum kardeşim burası boya başlıgı millet boya hakkında soran insanlara boyama demek ne yaman çelişkidir.
Çok teşekkürler ben de doğallıktan yanayımdır da bir anlık heves ettim kimseye boyama demem de ne haddime sanki saçımızı boyayınca karakterimiz ruhumuz sahte oluyor.

Back