Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ilk kez boyatcam,saçım koyu kestane,lütfen yardımcı oluuuun:)

yesim_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
10
0
36
İzmir
mrb arkadaşlar! ben saçlarımı ilk kez boyatıcam ama karar veremiyorum.ben buğday tenliyim ama kaşlarım keskin biçimli ve koyu renk bayağ.saçlarımda koyu kestane kahve.önerebilceğiniz saç rengi var mı? veya kahverengi balyaj olur mu? açık renk olmasından korkuyorum yakışmaz çünkü...yorumlarınızı bekliyorummm...

benim arkadaşlarımın saçları da koyuydu sadece uç kısımlarına saçının 1 2 ton açığını yaptırdı ve çok doğal durdu sen de ilk kez boya yapacaksan hepsini bir anda boyamak yerine uçlarını açarak başlayablirsin :)

Ben de geçen sene saçımı kazıtıp, sonra hiç boyamadan uzattığımda uçlarına saçımın bi kaç ton açığı gölge attırmıştım ama sadece uçlarına. Çok güzel durmuştu benim de saçım koyu kestane. Hem dip boyama derdin de olmaz, uzadıkça daha güzel durur. Yazın güneşte rengi açılınca daha da güzel olmuştu. Bak bu da fotoğrafı. Keşke hiç değiştirmeseymişim

Uploaded with ImageShack.us

evet güzelmiş saçının rengi ya aslında evet uçlara gölgede olur,diğer türlü korkuyorum yakışmaz filan diye:)

evet uç kısımlardaki renk çok güzel sarımsı değil hem öyle,kahve tonlarında sanırım?bayağ güzelmiş öle yaptırırm olmazsa bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…