• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarimi ilk defa boyayacağim. yardim edin lütfen..(resimli)

sevgisonicc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
20
0
16
Antalya
merhaba arkadaşlar. saçlarimdaki kizil tondan sıkıldım. kendime yakiştirmiorum hiç. şu anki halini ekliyorum.

$DSC00520k.jpg $DSC00522k.jpg $DSC00521k.jpg

ben küllü kahve veya açik kahve tonu bi renk istiyorum. şunlar gibi olabilir mesela:

$000001401899_2_org_zoom.jpg $kullu-koyu-kumral-sac-rengi-ve-modelleri3.jpg
$HCo25_8.jpg bu kutunun üzerindeki bayanin saç rengi çok güzel.

bu renge direk boyasam bu sonucu alirmiyim? ne yapmaliyim lütfen yardim edin. bu konuda acemiyim. hangi boyalari tevsiye edersiniz bana?

birebir kutu üzerindeki rengi istiyorsan olmaz daha koyu olur.saçlarında kızıllık var o resimlerdeki renklerin olması için saçları platin renginde açıp boyuyolar aynı rengi istiyosan saçını açıp boyayabilirsin o zaman olur

birebir kutu üzerindeki rengi istiyorsan olmaz daha koyu olur.saçlarında kızıllık var o resimlerdeki renklerin olması için saçları platin renginde açıp boyuyolar aynı rengi istiyosan saçını açıp boyayabilirsin o zaman olur

evde kendim açmaya da cesaret edemem ki :( açmadan boyasam hiç mi olmaz? yani bu kizilliktan açmadan kurtulamaz miyim?

Sacini surekli 5.1 gibi küllü tonlara boyamalisin. 2-3 boyamadan sonra renk yerine oturur.

gercekten mi? :) ulaşabilirm değil mi? denemek istiyorum gercekten. ama berbat etmekten korkuyorm saçlarimi.

cvaplarnz için tesekkrler arkadslar

5.1 çok koyu olur sakın !!! ben 7.1 boyuyorum o bile oldukça koyu küllü renkler koyudur turunculuk gitsin istiyosan küllü boya ama 6.1 den aşağı inme derim köpük boya ile boyarsan saçın siyaha yakın bişey olur

5.1 çok koyu olur sakın !!! ben 7.1 boyuyorum o bile oldukça koyu küllü renkler koyudur turunculuk gitsin istiyosan küllü boya ama 6.1 den aşağı inme derim köpük boya ile boyarsan saçın siyaha yakın bişey olur

amanin sakin öyle koyu bi renk asla istemem siyah bana yakşmaz.
o zman anladiğim kadariyla turunculuğn karşiti küllü renkler değil mi? doğru yoldaym öyleyse. 7.1 ile boyarsam sürekli bu turnculuktan
kurtulabilirim :)
bide araştirirken yeşile dönme olayi diye bişey okudum. öyle bişeyle karşilaşmam heralde.??

yeşil olmaz saçların merak etme o sarı saçlarda karşılaşılan bi sorun çok açık rengi küllü sarıyla boyayınca yeşeriyo mesela sen küllü boyarsan saçındaki turunculuğu kızllığı alır ama ilk boyamada istediğin sonuç olmayabilir canım :)))

amanin sakin öyle koyu bi renk asla istemem siyah bana yakşmaz.
o zman anladiğim kadariyla turunculuğn karşiti küllü renkler değil mi? doğru yoldaym öyleyse. 7.1 ile boyarsam sürekli bu turnculuktan
kurtulabilirim :)
bide araştirirken yeşile dönme olayi diye bişey okudum. öyle bişeyle karşilaşmam heralde.??

yaklaşık 3 boyama sonra turunculuktan eser kalmayıp güzel turuncusuz küllü bir kumral olur :) ilk boyamada küllülüğü fark edeceksin ama 2 haftaya akar korkma 2.-3. boyamada kendine gelecek :34:

yeşil olmaz saçların merak etme o sarı saçlarda karşılaşılan bi sorun çok açık rengi küllü sarıyla boyayınca yeşeriyo mesela sen küllü boyarsan saçındaki turunculuğu kızllığı alır ama ilk boyamada istediğin sonuç olmayabilir canım :)))

yaklaşık 3 boyama sonra turunculuktan eser kalmayıp güzel turuncusuz küllü bir kumral olur :) ilk boyamada küllülüğü fark edeceksin ama 2 haftaya akar korkma 2.-3. boyamada kendine gelecek :34:

çok teşekkr ederim kizlar. tavsiyelernzle 7.1 küllüye boyamaya karar verdim. tavsiye ettiğiniz bi marka var mi? yada su boyadan uzak dur dediğiniz?
cvp verirsenz çok sevinirm.

koleston; daha koyu oluyo ve küllülüğü bence yoğun değil
garnier bitkisel saçı yumuşacık yapıyo ama küllüsünü kullanmadım
palettenin zaten küllü kumralı yok
loreal kesinlikle son 1 yıldır kullandığım marka ve benim karşılaştığım en iyisi

Bence dore renkler küllü renklerden daha güzel daha sıcak duruyor. Kardeşimin saç dipleri küllü kumral uçları sarıydı şu an karamel boyattı daha güzel oldu. Dore renkler kesinlikle daha güzel ve canlı duruyor ama tabi nasıl istersen öyle boya. inşallah istediğin rengi elde edersin.

Bence dore renkler küllü renklerden daha güzel daha sıcak duruyor. Kardeşimin saç dipleri küllü kumral uçları sarıydı şu an karamel boyattı daha güzel oldu. Dore renkler kesinlikle daha güzel ve canlı duruyor ama tabi nasıl istersen öyle boya. inşallah istediğin rengi elde edersin.

teşekkrler canm hakli olabilirisn ama bn şu anda küllü kumral istiorum. biraz kullandiktan sonra ssıkılırsam tavsiyeni dikkate alirim.

koleston; daha koyu oluyo ve küllülüğü bence yoğun değil
garnier bitkisel saçı yumuşacık yapıyo ama küllüsünü kullanmadım
palettenin zaten küllü kumralı yok
loreal kesinlikle son 1 yıldır kullandığım marka ve benim karşılaştığım en iyisi
çok teşekkrler canm. loreali deneyeceğim o zman.

Back