Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ilk defa boyadım

ohmycooltaylor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
6
1
27
Merhaba,
saçlarımı dün boyadım doğal saç rengim koyu kahveydi dün palette deluxe altın parıltılı mocha (4-5) rengine boyadım saç dibime daha fazla boya uygulamışım güneşe çıktığım zaman kızıl olduğu çok belli oluyo kıpkırmızı çıkıyorum yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum saçlarım yanar ya da zarar görür mü lütfen yardım edin eğer zarar görmezse başka renge mi boyayayım yoksa aynı saç rengiyle saçımın geri kalan yerlerini mi boyayayım

Saç derisinin ısısı yüzünden dipler daha çok açılmış galiba. Havalar da sıcak :)
Boyamaya diplerden başlamamak gerekiyordu.
Aslında çok dikkat cekmiyorsa gözün alışabilir ama hiç duramam diyorsan dipleri çok az oksidasyon kremi kullanarak bir daha sür. Bir kac damla olsun. Çünkü oks.kremi rengi açıyor. Düz 4 numara yani 4.0 alsan va kısa sure bekletsen daha iyi.
Uzun bekletirsen çok koyulur. Diplere 10 dakika ve azıcık oksidan.

dediğin gibi boyamaya diplerden başladım saçlarımın tamamını bitirince tekrar diplere sürdüm ilk defa boyadığım için yanlışlık yaptım ama dediğini dikkate alıp deneyecem teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…