Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hiç boyatmadım ne renge boyatmalıyım?

tgcklnc

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
4
1
Arkadaşlar Merhaba, saçımın rengi resimdeki gibidir. Hiç boyatmadım ama artık cesaret edip boyatmak ve değişim yaşamak istiyorum. Beyaz tenliyim renk konusunda bir sürü seçenek oluşturuyor haliyle. Benim aklımdaki renk bakır tonları. Kuaföre mi boyatmalıyım ilk seferde yoksa kutu boya ile mi karar veremedim. Hem renk konusunda hem de boyama konusunda önerilerinizi bekliyorum. Saçlarımda rengi tam tutacak boya arıyorum fikirlerinize göre karar vereceğim :) Ayrıca izmitte veya eskişehirde kesim ve boya konusunda bildiginiz güzel bir kuaför varsa da söylerseniz çok mutlu olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bende ilk saçımı 18 li yaslarda boyamıştım saçım orta kahve tonlarda ve mavi siyah yapmıştım su an 24 yasındayım son bir senedir açık tonlara bulaştım ve kurtulamıyorum:) keşke hiç boyamasaydım

Boyasız saça kutu boyalarla istediğin rengi tutturabilirsin.Ama bir kez boyadıktan sonra, boyalı saçı başka renge boyamaya kalkınca işler karışıyor.
Şöyle ki: diyelim saçını bakıra boyadın ve bir süre sonra sıkıldın, küllü açık kumral yapmak istiyorsun, olmuyor.Turuncular alttan sırıtıyor.boyalı koyu saçı boyayla açamıyorsun.diyelim şimdi bi heves saçını siyaha boyadın, sonra sıkılıp sarı boyadın, ı-ıh olmuyor, illa açılması gerekiyor saçın ve bu da çok yıpratıcı bir işlem.
Bakır ve kızılı kendim hiç kullanmadım, ama hep duyduğum, çok çabuk aktığı, havluları vs boyadığı, rengin kısa sürede solduğu.Bakır yaparsan sık sık boya işlemini tekrarlaman gerekir.
Son karar senin tabi ki ama ben de tatlıkız gibi diplere dokundurmadan uçlara ışıltı attırmakla yetinmeni öneririm.

Herkes böyle diyor aslında ama aynaya baktığımda değişiklik görmek istiyorum artık

canm o zaman dıbındekı saç rengını bozmadan uçlarına ışıltı açtırt uçlarında renk geçişi yaptırt ama tümünü boyatmaa

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Uçlara güzel bir ışıltı veya uygun renk ombre yeterli. Doğal saça komple boya yapmak o kadar gereksiz ki. Bu güzelim saçların zaman içerisinde solacak, incelecek dökülecek ve bir daha asla eski rengini bulamayacaksın. Yapma yani, saçlarının kimyasını bozma be canım.

Kızlar saçımı bugün boyadım kutu boya ile. Organik ve amonyaksız olduğu için garnier olia serisinden 6.35 açık kahveyi seçtim. Saçımı ilk defa boyadığım için dibi turumcumsu oldu altları tam istediğim gibi ama saçlarım zaten az ve seyrek. Diplerde de saç dokulmesinden dolayı açıklık vardı şimdi renk çok açık olduğu için daha da açık gözüküyor dipleri. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ağlamak üzereyim ilk bir kaç saat sorun etmedim ama aynaya baktıkça daha da rahatsız oluyorum dibi koyu olsa çok güzel olacaktı. Yeni bir renge boyamak için kaç gün geçmesi gerek. Kuaföre gitmek istemiyorum evde halletmenin bir yolu yok mu lutfennnn yardım edin

Bence git bir kuaföre düzelttir.İlla kendin yapacaksan bir ton koyusuyla dip boya yap, 5.15 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…