Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyatsam, çok kararsızım

kuzu2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
59
2
36
İzmir
kızlar saçlarımı boyatıcam... altın karameldi en son rengim altta röfle olduğu için çok açıldı turuncu oldu..dün akşam karamel kumrala boyadım çok koyu oldu.. kuaföre gittim bugün, cuma günü boyayalım dedi..ne renge boyatsam bilemiyorum çok kararsızım ya..şuan böyle koyu kahve gibi aralarda turuncular, kumrallar var 1500 renk oldu yine saçımacil yardım neolur...tenim esmer kaşlarımın rengide çok açık bir renk koyu renkler hoş olmuo o yüzden öfff ne yapmalıyım....

çikolata kahvemi sadece yoksa başka renklerde karıştırsalarmı benımde kalbimden o geçiyo aslında içimi okudun teşekkürler yorum için:)

baska renk katılırsa ıyıce karısabilir zaten anladıgm kadarıyla sacında suan bıkac renk mevcut sen onları bı kapat renk sacına otursunda sonra yne oynamalar yaparsın :)))

çikolata kahve bayağı bir koyuki :44:

karamel kumral çukulata kahveden daha açık bir renk..iyice düşünmeden boyamayın derim..koyultmak bir şey değilde açmak zor oluyor sonra..

canım aynı sorunları görümcem yaşadı platinden Demet Akalın ın saç rengine döndürmeye çalıştı kuaföre gitti kuaför onu Öyle bir geçek zaman ki dizisinde ki Ali kaptan ın anasının saçına benzetti oda aktı saç ofsayt ben ona toffe al dedim o gitti çikolata kahve aldı saçı koyu kahve oldu siyaha yakın ağlaya ağlaya geldi boyama dedim saçın elden gidicek bırak bir ay dinlensin aksın 10 gün zor dayandı çünkü saç açılmadı altın pırıltılı kakao almış onu boyadı yine memnun değil ama bence doğal durmuş hafif bir kızıllık var ama kestane .. bence sen kuaföre o kadar para verme istediğin sonuçlada çıkmıyorsun oradan palettede altın pırıltılı toffe var çok güzel anlattığın kadarıyla teninede gider bence hem doğal olur bir bak derim ..

karamel kumral çukulata kahveden daha açık bir renk..iyice düşünmeden boyamayın derim..koyultmak bir şey değilde açmak zor oluyor sonra..
evet aslında ama şöyle birşey var şimdi bundan öncede karameldi aktıkça o röflenin platin yerleri çok turuncu olmuştu sarı turuncu.şimdi karamel kumral boyayıncada o aralardaki platin sarısı renkler yeşil oldu ondan biraz koyultsam dedimdi..
ama sizin bana önerebileceğiniz başka bir renk varsa memnun olurum..

ama saçını daha akşam boyamışsın bırak en azından 10 gün saçındaki boya aksın kendine gelsin yoksa yine boyadığın boyadan iyi sonuç almazsın... ama kesinlikle bu saça tofe diyorum ..

ama saçını daha akşam boyamışsın bırak en azından 10 gün saçındaki boya aksın kendine gelsin yoksa yine boyadığın boyadan iyi sonuç almazsın... ama kesinlikle bu saça tofe diyorum ..
boyamamaya karar verdim ani bi kararla değişmezse fikrim..boya aksın bakalım ne renk çıkcak...eşimde teracotta mı neydi ona boya diyo ama beklicem şimdilik sağol arkadaşım yorumların için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…