iyi geceler arkadaşlar ben cok oldu üye olalı ama ilk kez yazıyorum kawv uzun saclı olan renge bayıldım bu ne renk oluyor acaba canım yazarsan sevirim saclarımı hemen düzeltmem lazım saclarımı yaklaşık olarak 25 gün önce boyadım orta kumral bakır doreye olmadı 3 gün önce palette karamel boyadım yine olmadı 20 gündür ellemiyorum bu renge boyarsam evde tutarmı canım kusura bakma cok uzun olducevap yazarsan cok sevirim bu rada ten rengim beyaz gözlerim kahve
Ilk renk güzel bence Yasemin Ergeneninki de güzel ama acik/koyu nasil ten rengin bilemedigim icin yardimim anca bu kadar olabilecek, ben kendim onlari begendim yani... ;DDDD
ay canım yeni gördüm kusura bakma tatlımmsenin saçın açıkmmış o kendi saçının üstüne boyuyooo ssn 7.1boya açıldıkça aynı renk olur ama saçların uzun zten 2 tüp boyucan kuaföre git rengide göster 20 ytl ye boyuyolar hayatım gerçi kuaförlere güwen olmuo ama ssenin ne renk war şimdi bu ne boyası
Kızlar sizce bu renk nedir?? sacıma bu rengi uygulamayı düşünüyorum cok güzel duruyor değilmi? birde sacımda kutu boya vardı diplerim aktıı çikolata kahvemsi idi rengim. kızlar ayın sonuna dek karar vermem gerek yardım lütfennnnnnnnnnn kafamçokkarıştı