Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

canım tam olarak saçların şuan ne renk bilmiorum ama benim ablam 8.1 boyuyo kolstonun kenndi saçını üstüne aynı bu renk oluyoooo:1hug:

Ilk renk güzel bence Yasemin Ergeneninki de güzel ama acik/koyu nasil ten rengin bilemedigim icin yardimim anca bu kadar olabilecek, ben kendim onlari begendim yani... ;DDDD

bu nasıl yakın gibi sanki? uçlarının rengi açılmış ama o kızın

ay canım yeni gördüm kusura bakma tatlımmsenin saçın açıkmmış o kendi saçının üstüne boyuyooo ssn 7.1boya açıldıkça aynı renk olur ama saçların uzun zten 2 tüp boyucan kuaföre git rengide göster 20 ytl ye boyuyolar hayatım gerçi kuaförlere güwen olmuo ama ssenin ne renk war şimdi bu ne boyası

cannım bence sen ilk önce 7.1 e boyaki küllü olduğundan kzıllıklar kapansın sonra ağustosa kadarda uzadıkça 8.1 e boyarsın tam otururr tatlım

Canım o zaman da dipleri açık uçları koyu olur yine rengarenk olur.

Kızlar sizce bu renk nedir?? sacıma bu rengi uygulamayı düşünüyorum cok güzel duruyor değilmi? birde sacımda kutu boya vardı diplerim aktıı çikolata kahvemsi idi rengim. kızlar ayın sonuna dek karar vermem gerek yardım lütfennnnnnnnnnn kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $clip_image001.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…