• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
KIZLAR SÖZLÜM ASKERDEN GELİCEK TAM 1 AYI KALDI VE SU ANA DEK BENİ GÖRMEDİ BİLE O YÜZDEN GELDİĞİNDE FARKLI OLMAK İSTİYORUM COK GÜZEL OLMAM GEREK BENİM SAC RENGİM NORMELDE KOYU KAHVE İDİ KENDİM ÇİKOLATA KAHVE BOYADIM AMA BANA YAKISAN BİR RENK İSTİYORUM ARAMADGIM YER KALMADI DİREK KUAFÖREDE İSTEDİĞİM RENGİ ANLATAMIYORUM KIZIL İSTEMİYORUM KOYU KAREMEL YADA KAHVEMSİ TONLARI İSTİYORUM AMA KIZLARFINDIK KABUGU KESTANE VS GÜZEL OLUR DEDİLER SİZDEN RİCAM BANADA FİKİR VERMENİZ GEREK RESİMLERLE GERK YORUMLARINIZLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...:utangac: BİRDE BAZI SAC RENKLERİ KOYCAM ONLAR NASIL FİKİR VERİRSEN< MEMNUN OLURUMBU SAC RENKLERİ ACABA BANA YAKISIRMI

Eklentiler

• $ss.JPG
    $ss.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 141
  • $jkjl.jpg
    $jkjl.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 191
  • $dd.jpg
    $dd.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 148
  • $19mo8[1].jpg
    $19mo8[1].jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 3.435
  • $image001[1].jpg
    $image001[1].jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 146
inşallah tez kavuşursun sözlüne farkındamısın saçlar hep uzun bence saçlar uzun olduktan sonra her renk yakışır renginde güzel üstelik merak etme

yuzunu goremedigimiz icin bisey diyemem lakin saclarin cok guzel gorunuyor zaten. bence rengini degistirmeyi dusunme cok dogal duruyor.

canım benim allah tez zamanda kawuştursunnnn:1hug: saçlarının rengi güselmiş ama illa deişiklik istiyosan son resimdeki rengi beğendim kuaföre resmini götürüp yaptırabilirsnn zaten sözlün sei okadar çok özlemiştirki eminim saçlarını mor bile yaptırsan eminim çok ama çok güsel görünüceksin ona o yüzden için rahat olcun tatlımmmyerimseniben

Evet kızlar yorumlarınız için saolun ama işte biz kızları bilirsiniz her halimizle begenselerde hep daha fazlasını isteriz sahsen ben öyleyim coook begensin istiyorum beni :)))) ya doktorlar dizisindeki ela vardı ya onun sac rengi acaba bana yakısırmı yada koyu karemel kahve arası yüzüm okadar esmer değil ama esmerim :)

valla bu arkadaşın tavsiyeleri çok güzel biz acaba saçlarımızla neden bu kadar çok oynuyoruz bilen varmı acep

kız kawy sen saçlardan anlıyorsun heral ne olur ben saçımı açıcı ile açtım bal köpüğü ile boyıycam nasıl olur acaba

kız kawy sen saçlardan anlıyorsun heral ne olur ben saçımı açıcı ile açtım bal köpüğü ile boyıycam nasıl olur acaba

güsel olur tatlım neden olmasın bal köpüğü her tende ayrı güsel duruyo nasıl açtın rengini ne renk boyucan nasıl şimdi rengi canım

ben yalnız buraya nasıl foto gönderebilirim yardımcı olursan sevinirim sağol göçmen kızı

nedmek canım tabiki cewp yazıcazki birbirimize yardımıız dokunsun:1hug:
ImageShack&#174; - Image Hosting bu adrese gir orda yandan browse diyip bilgisayarından resmi seçiosun star uplead diyon sonra açılınca alttaki en başta Hotlink for forums (1) yazanı seçip kopyalıyyyosun burayı

Kızlar yaaa hala kararsızım ne renge boyatcagım konusundaa ve en geç mayısın 10 una dek boyatmam gerek mirmirmirmir

Eklentiler

• $pinar[1].jpg
    $pinar[1].jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 78
cnm bnm saçın şimdi çikolata kahve demi...dün tv isliyodum bi kıza 3-4 tane balyaj attı kuaför saçın ön kısmında saç uclarına inan okdr muhteşem olduki anlatamam hem saçın yanmaz hemde çok karizma duruyo..bi kaç resim ekliycemm ..

Back