Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşitlenir mi renkMerhaba kızlar saçlarım barbie sarısı ombreliydi daha sonra koyu kumral dibim geldi ve ombrem aktı bende saçımı 7.65 altin parıltılı tofee sac rengine boyadım dibim altın bakır gibi uçlarım dore sarı saclarimi koleston 12.11 eboyamayi düşünüyorum esinlenir mi sizce Eki Görüntüle 3191181
Saçlarımın kendi yapısı kuru olduğu için öyle duruyor zaten kısa kestirdim baya kıvırcık dalgalı saclarim böyle 3 renk gezmek istemiyirumBence boyamayin yolunmuş gibi olmuş.
Merhaba saçlarım da kirim yok çünkü yeni kestirdim kısacık sadece yapısı çok kuru çünkü hiç su içmiyorum ve kopuyor böyle 3 renk gezmek te istemiyorumSaçlarınız mahvolmuş uçları kırık dolu, kuru, nemi yok, esnekliği gitmiş ve donuk. Saç bakım konusu var, forumda ara tuşundan bulun. Boyamadan ciddi bir kaç ay bakım yapın düzelsin.
Teşekkür ederi.Bu saçı tekrar açtırmayın.
6 ya da 5 numara yapın dinlensin.
Kendiniz evde eşitleyemezsiniz.
Boyadan öncede böyleydi inanın hatta şuan daha iyi durumda kabardığı icin öyle duruyo yorumunuz için teşekkürler yinedeSaçınız çok yıpranmış boyadan kaynaklı, su içmekle ilgisi yok. Ben de içmem, ince tellidir saçlarım ama böyle değil.
Saclarim da yipranma var ama kuruluktan boyamadan kaynaklı bir yipranma yok çünkü yeni kestirdim ve düzenli bakim yaptırıyorum kendimde yapıyorumBen pek anlamam ama saçlarınızı nemlendirecek bir bakım yapsanız iyi olur gibi sanki boyama sıklığınız nedir bilmiyorum ama saçlarınız boyamaktan yanacak gibi duruyor maalesef.