• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım? (Resimli)

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar saçlarımın rengini değişitrmek istiyorumzemuszemus
daha önce siyah ve kızıl kullandım -hatta siyahtan yeni kurtuldum sayılır- ama aklım yine siyaha kayıyor ne renk yapmalyım sizce acık renklere mi yönelmeliyim tenime gidermi ki fisfisfis?
şimdiki hali bu

p0238110510.jpg

p0258130510.jpg

ya da önce kumral gbi acık renk yapıp snra kahve sonra kızıl ve en son siyah yaparak bütün renklerden hevesimi alıp mısır püskülüne dönen saclarımı nasıl kurtarıcagm hakkında sac bakımı bölümüne yeni bi konu mu acayım 4 ay snra lülülülülülü

saclarının rengı cok guzel ama sana sıdetle karamelı tavsıye ederım acık karamel olur ozellıkle,ben karamel kullanıyorum zemınım senınkı gıbıydı 7 numara ıle 8.1i karıstırıyorum kızıllık fazla olusmadn hos bır karamel oluyor, kızıllıkta olsun derseın 8.1 yerıne 8 yapabılırsın ama karamel yap derım ya dahıc dokunma ama sakın kızıl ve sıyah yapma donusu zor oluyor saclarını cok fazla yıpratıyorsun 5 yıl sıyah kullanan bırı olarak bunu soyluyorum

bende 3 yıl siyah kullandım cnm 2 sende zor gitti sacımdan kestire kestire ama su an yıprandı saclarım düzlestirici vs.de cok kullanıorum 200derceyi yapıştrınca sacıma mahvoldu tabiki:gitme:
siyah belime kdr cok güzel saçlarım vardı o zmnlarr
herneyse elimde suan yarım tüp 9.0 var ona ne renk karıstırayım karamel olması için bide peroksidi ne kdrlık olucak cnm %6lık mı 9luk mu 12 lik mi
cünkü ucları kendi rengine göre daha koyu bide kına vardı sacımda 2 sene önceden kalma o yuzden de baya turuncu ucları :bbo:

% 30 luk ıle % 20 lıgı karıstır esıt mıktarda bu kızıllıgı onler bırde 9 ıle 8.1 i karıstır, once koyu yerlerı boyamalısın bıraz bekletıp dıger yerlerı boya benımde sacımda ıkı renk vardı bununla ılgılı konu actım lınkı vereyım detaylı anlatmıstım oradan bakarsan daha ıyı fıkır sahıbı olursun
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...igim-sac-rengine-ulastim-hemde-kestirdim.html

maşallah sağlıklı saçın var.
ama arkadaşın dediği gibi küllü bir renkle karıştırsan iyi olur çok kızıllık var.
özellikle kolestonun küllüleri güzel

bence çok güzel rengiii ama boyamak istersen kumrala yada karamele boya derim:)

cok saolun kıslarr
keske göründüğü kdr sağlıklı olsa ucları cok karısıyo özellikle sabah uyandıgımda resmen kadayıf modunda ucları :S:S

bencede saçlarınn rengi çok güzel.. tam olarak saçlarının bu renginin adı ne peki canım..düzleştiriciler mahvedio saçları ya ama kullanmasakta olmuo zemuszemus

direk altın karamele de boyayabilirsin.
geçen bir arkadaş buna benzer bi saçın üstüne boyamış çok güzel tutmuş farklı bir renk olmuş.
altın karamel konusunun son sayfalarında resimleri var.

bencede saçlarınn rengi çok güzel.. tam olarak saçlarının bu renginin adı ne peki canım..düzleştiriciler mahvedio saçları ya ama kullanmasakta olmuo zemuszemus

cnm saclarımı boyamadım uzun zmndır -kına üstüne defalarca boyamıştım- ama gecenlerde kahverngi saclı bi arkadasın sacını palettenin bronz kahvesine boyadım yaklasık böyle oldu rengi

kızlar altın karameli bulamadım konusunu nerde ?

5.sayfada canım. böyle bir renk olmuş,koyu bir saçmış üstelik bu.
arka sayfalarda ilk hali var.

11ujo7n.jpg

wouuuww cok begendim ben bunuuu delikafadulden
hemen bakıcammm:lepi:

Back