• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı fotoğrafladım önerilerinizi bekliyorum

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Mrb kızlar doğal saçım böyleydi yazları güneşten denizden açılıyordu.
$dogal renk.jpg

saçımı 3-4 ay önce ilk olarak bakır karamele ve ondan 1 ay sonra açık kumrala boyadım düne kadar bu renkteydi saçım flashlı ve flashsız fotoğraf denize falan girdim biraz daha açıldı.
$boyamadan önce.JPG $flashlı.jpg

dünde saçlarımı 1 açık kumral 1 çok açık kumral ve 1 çay kaşığı küllü kumralı karıştırarak boyadım amaç turunculukları alsın diye küllüde kattım ama ortaya böyle bir renk çıktı flashlı böyle
$IMG_1473.jpg $IMG_1475.jpg

farklı ışık tonlarında fotoğraf çektim onlardada böyle çıkıyo
$IMG_1444.jpg $IMG_1486.jpg $IMG_1487.jpg $IMG_1482.JPG $sarısclarm.jpg

elde etmek istediğim saç rengi ise böyle bir sarı bu rengi elde edebilmek için son saç rengime ne yapmam gerekiyor turunculuktan kurtulmak istiyorum bazen ışıksız ortamda bile turuncu gibi gözüküyordu saçlarım bazende sapsarıı oysa saçlarımın rengini beğenenlerde oldu böyle sıkıntı çektiğimi bilseler soğurlardı herhalde :D kullandığım boya markası neva color boyanın rengi bir kaç yıkama sonra tam oturuyo her boyada oldğu gibi ama kalıcılık on numara ;) ne yapmamı önerirsiniz?
$Shakira - Sale El Sol.jpg

Ayrıca saçlarım o kadar çok uzadıki at kuyruklu fotoğraflarıma bakarsanız pekte hoş gözükmüyor saçlarım katlı ve V kesimdi 1 senede böyle uzadı istiyorum ki şöyle at kuyruğu yapayım sizce nasıl bir kesimle böyle at kuyruğu elde edebilirim? kuaför bile bu saçlarıma at kuyruğu yapamadı düşünün artık :) önerilerinizi bekliyorum
$at kuyruğu.jpg $at2.jpg

Son düzenleme:
saç rengin süper duruyor, güle güle kullan.
hangi numaraları karıştırdığını paylaşırsan bende düşünüyorum.

saç rengin süper duruyor, güle güle kullan.
hangi numaraları karıştırdığını paylaşırsan bende düşünüyorum.

8 açık kumral, 9 çok açık kumral birde küllü kumral onun numarasına bakmadım neva color tüp boya aldım kozmetikcilerde var zaten :)

Elde etmek istediğin saçların hepsine sık röfle atılmış.Evde elde etmen imkansız canım ve kalkışma derim ben.
Şu an kendi saç rengin gösterdiğin renklerden daha 10 numara ve doğal.Yine de çok istiyorsan git röfle paketlerini attır.Zeminini röfleye uygun görüyorum.İyi bir kuaför bulmalısın.

Elde etmek istediğin saçların hepsine sık röfle atılmış.Evde elde etmen imkansız canım ve kalkışma derim ben.
Şu an kendi saç rengin gösterdiğin renklerden daha 10 numara ve doğal.Yine de çok istiyorsan git röfle paketlerini attır.Zeminini röfleye uygun görüyorum.İyi bir kuaför bulmalısın.

tesekkur ederim peki saç kesimi olarak ne önerebilirsin rahat toplamak icin?

şu andaki rengin gayet iyi,:34:kurcalama..:23:
istediğini evde yapamazsın, röfle balyaj vs. var o saçlarda..

teşekkür ederim kızlar boyunu bende kısaltmak istemiyorum ama istediğim gibi at kuyruğu yapamıyorum maalesef :(

hafif katlı kestirirsen yaptığın atkuyruğunun ağırlığı hafiflemiş olur, o zaman istediğin gibi olur..
çünkü saçların düz, katsız kesim gibi şu anda... saçlarının ağırlığından istediğin formu veremiyorsun..

aşağı çekiliyor kuyruğun

Tienencim, ben senin kendi saç rengini ve enerjisini beğendim en çok.O saça saçın 4 de 1ine kesinlikle röfle ya da balyaj değil ama saçından en fazla 2 ton (3 ton değil ) açık ince ışıltı atılırsa (var yok gibi )çok güzel durur :115:Bakımlı ,sağlıklı ,doğal saçın enerjisi bambaşka.Tabii senin zevkin ,isteklerin ve kendine yakıştırdıklarına da saygım var:D

o renge ulaşmak için çok açık küllü sarı ve cok acık dogal sarı renklerinin karıştırıp boyayabilirsin ilk seferde tam olmaz ama 2. 3. boyamada o renge cok yakın olur, ama bu dediğim renklerin tam karsılıgı nevacolorda var mı bilmiyorum, ben koleston ve loreal karıştırarak yapıorum.

teşekkür ederim yorumlarınız için saçlarımın uçlarına kat attırmayı düsünüyorum fazla kısaltmadan simdiki rengimin tam oturması için 1-2 kere daha yıkamam gerekiyo herhalde memnun kalırsma belki değiştirmem bile ama turunculuklar cıkıyo flashlı fotoğraflarda :/

bugün nevacolor 11(di sanırım) sarı attım kumrallık biraz gitti 2 hafta sonra başka bir markanın sarısını kullanmayı düşünüyorum loreal sarı nasıl sizce?

şuanki saç rengim sarı shakiradan daha açıktı koyulttum yine :D

Back