Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimi evde boyayacagim, bu renkler tutar mi ?

23kbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
40
0
36
Elazığ
Saçlarım kahverengi Sea colar 7.3 fındık kabuğu ve 6.34 çarpıcı bakır aldım karıştırıp yapacam sizce nasıl bir sonuç ortaya çıkar . ve evde boyuyacam saçlarımın hepsinin aynı renk tutması için önerileriniz varmı ?

siyaha boyamıştm aktı tamamen şimdi kahve

canım yasadıgım tecrubelerden biliyorum ki eger koyu boyadıysan her ne kadar kahve tonlarına akdıysada boyalı koyu sac yaklasık 4 ve 5 tonlarında senin istedigin 7 tonlarına ulasması zor gorunuyo . bir de her ne kadar aktı desekte ara ara koyu renk muhakkak kalmıstır boyarsan bıraz renk alacalıgı olabılır benim tavsiyem acıcı palette yada kolestonla rengını kır sonra istedigin tona boya eger sacında zamanında cok ıslem uygulamadıysan acıcı kullan derım bakımını yapmak sartıla tabı cunku her sac acıcıyı kaldıramayabılır

saçların kahve tonlarındaysa bu renkler büyük ihtimalle koyu olur kutunun üstündeki gibi olmaz açmak gerekir..zaten bu renklerden büyük ihtimalle bakır yansımalrı yoğun olan bi renk çıkar.

tşk ederm yorum için .
ilk boyada koyu olacağını tahmin ediyorum 2 3 de elde ederm inş.

saçlarının resmini görmediğimiz için hayali bir yorum yapıyorum cnm bence orta karamel olur saçın ancak 2. boyamaya renk oturur bence bir dahakine fındık kabuğu yerine açık kumralla karıştır daha güzel bir renk çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…