Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımi dorelikten kurtarmama yardim edin lütfen :(

Unusualsuspect11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
1
0
26
Arkadaşlar merhaba saçlarım doğal koyu kumraldı palette nin titan sarisini aldım ama saçlarım dore sarı gibi bir renk oldu ve ben gerçekten o sıcak tondan nefret ediyorum saçlarımı evde küllü kumrala çevirebilir miyim acaba yeşillenme falan olur mu daha 2 gün önce boyadım boya tutar mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz saç rengimi ve istediğim tonu atıyorum ekte

Eklentiler

• images-2.jpg
    images-2.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 20180622_125526.jpg
    20180622_125526.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 88
ben boyayı gri boya ile karıştırarak kullanıyorum.baya küllendiriyor.tek çare bulamadığım konu çabuk aktığı için elde ettiğim renki bir kaç yıkamada gidiyor.
8.1 ve gri karışımını tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba saçlarım doğal koyu kumraldı palette nin titan sarisini aldım ama saçlarım dore sarı gibi bir renk oldu ve ben gerçekten o sıcak tondan nefret ediyorum saçlarımı evde küllü kumrala çevirebilir miyim acaba yeşillenme falan olur mu daha 2 gün önce boyadım boya tutar mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz saç rengimi ve istediğim tonu atıyorum ekte

Küllü boyanızın içine İgora 0.22 katarak tekrardan cila yapabilirsiniz o zaman tutacaktır.
Ancak ben de aynı sorunu yaşıyorum 8.11 içine çok az 0.22 kullanıyorum ilk sefer çok güzel bir küllü oluyor sıfır dore. ama benim de bi hafta içinde akıp gidiyo çaresini bulamadım şu akmanın:KK17:

Küllü boyanızın içine İgora 0.22 katarak tekrardan cila yapabilirsiniz o zaman tutacaktır.
Ancak ben de aynı sorunu yaşıyorum 8.11 içine çok az 0.22 kullanıyorum ilk sefer çok güzel bir küllü oluyor sıfır dore. ama benim de bi hafta içinde akıp gidiyo çaresini bulamadım şu akmanın:KK17:
Bende kullu boya ve gri ile tam istedigim rengi elde ediyorum.2 haftayi bulmuyor alttaki senelerin sarisi hemen cikiyor...
Hala da cozum ariyorum.suan bitkisel 7c aldim kullu.ama onu neyle karistirip me yapacagim karar veremedim henuz.

Bende kullu boya ve gri ile tam istedigim rengi elde ediyorum.2 haftayi bulmuyor alttaki senelerin sarisi hemen cikiyor...
Hala da cozum ariyorum.suan bitkisel 7c aldim kullu.ama onu neyle karistirip me yapacagim karar veremedim henuz.

Ben de boya markamı değiştirip denemeyi düşünüyorum igoradan memnun kalmadım exicolor ile cila yapmıştım çok yoğun küllü renkleri var bu kez exicolor 7.11 ile denicem ve ilk bi hafta renk otursun diye dinlendiricem ısı uygulamadan renk koruyucu krem şampuanla köpürtmeden soğuk suyla yıkıcam renk koruyucu serum alıcam vs herşeyi denicem akmaması için. bakalım inşallah iyi sonuç alırsam burada paylaşırım sizlerle de.

X