• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı dore sarı boyamak istiyorum

askerinkalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
211
1
46
İzmir
iyi akşamlar arkadaşlarr saçımı en son 1 yıl önce son boyasını boyamıştım yani 1 yıldır boya yok ama kırmızıya yakın kızıl yaptığım için boya tamamen yok olmadı kumral saç rengimde ve kızıl mı turuncu mu yada bakır mı diyim bilmiyorum öyle bi renk saç uçlarımda kaldı saçlarımı kısacık kestirdim fakat anca kurtulabildimm 25inde arkek arkadaşm askerden geliyo hem ona farklı görünmek hemde kendimi yenilemek adına saçlarımı dore sarı boyamak istiyorum gittiğim kuaförler oryal atmadan boyamam diyince iş başa düştü sizlerden fikir almak istiyorumm daha önce deneyimi olan varsa olur mu yapabilirmiyimm biraz yardımcı olabilir miiii:5::17:

küllü bir renge boyamalısın turunculuğun gitmesi için ..eğer dore boyarsan daha turunculaşabilirsin

dore sarıyı önermem.. kızıl kızıl turuncu turuncu parlar.. ve açıkçası baya da çiğ duruyor o renk.. bence de daha küllü bir renk seçebilirsin, ya da platin röfleli küllü sarı falan..

iyi akşamlar arkadaşlarr saçımı en son 1 yıl önce son boyasını boyamıştım yani 1 yıldır boya yok ama kırmızıya yakın kızıl yaptığım için boya tamamen yok olmadı kumral saç rengimde ve kızıl mı turuncu mu yada bakır mı diyim bilmiyorum öyle bi renk saç uçlarımda kaldı saçlarımı kısacık kestirdim fakat anca kurtulabildimm 25inde arkek arkadaşm askerden geliyo hem ona farklı görünmek hemde kendimi yenilemek adına saçlarımı dore sarı boyamak istiyorum gittiğim kuaförler oryal atmadan boyamam diyince iş başa düştü sizlerden fikir almak istiyorumm daha önce deneyimi olan varsa olur mu yapabilirmiyimm biraz yardımcı olabilir miiii:5::17:

şimdi saçlarınızı açtırmak istiyorsan saç açma işlemi için akıtma yöntemi var bu madde geliyor saça sürüyorsunuz boyayı 6 yada 7 ton açabiliyor akıtıyor üzerindeki boyayı kuaförüne söyle yada başka kuaförlere danış birçok kuaför bunu bilir

Back