• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı değiştirmek istiyorummmm yardım lutfen:((

betul_ant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
47
0
36
Antalya
slm kızlar ben bugday tenlı kahverengı gözluyum saçlarım palette buyulu kahve yani koyu bir renk.Ve

ben bal rengi yada karamel gibi hoş, gözalıcı, ışıltılı bı renk istiorum bana bu tonlardan renk önerebılır

mısınız ve nasıl elde ederım lutfeeeeeeennn yardım edın okula dönmeden önce boyatmak

ıstıyorum:59::26:

$2gussne1e7.jpg $33(6).jpg $abiye_topuz_modelleri11081.jpg $166632_496635903721_149200463721_6207456_5079321_n.jpg

Bu renkler nasıl kızlar ?? İsımlerını bılemıyorum ama hoşuma gıden tonları koydum.Bu tonlara yakın kullananlar varsa sesimi duysunnnn:84::59:

bende bu karışım işlerinden pek anlamam ama istediğin tonu zamanla yıkakalarsın ayda bir aynı renge boyaya boyaya zamanla aynı renk gibi oluyo sacta ama bence fındık kabugu karamel kahve kopugu gibi(hepsi palette) tonları cok begeniyorum. o civar bi renkten en acıgını secip boyarsan guzel olur acılır rengin zamanlada boyaya boyaya oturur rengi allıkla falan cok guzel olur bence :) ve bide alırken içinden cıkandan daha yuksek bi oksidanla boyarsan daha iyi tutarmış mesela baska bi yerde okumuştum kutunun içinden yuzde 6 lık oksidan cıkmıs yuzde 9 luk alıp boyamıs iyi tuttugunu soylemişti. acıcı yaptırsan kesin yakın bişiler tutar ama oda cok yıpratıyo dusunme onu bence canım

bende bu karışım işlerinden pek anlamam ama istediğin tonu zamanla yıkakalarsın ayda bir aynı renge boyaya boyaya zamanla aynı renk gibi oluyo sacta ama bence fındık kabugu karamel kahve kopugu gibi(hepsi palette) tonları cok begeniyorum. o civar bi renkten en acıgını secip boyarsan guzel olur acılır rengin zamanlada boyaya boyaya oturur rengi allıkla falan cok guzel olur bence :) ve bide alırken içinden cıkandan daha yuksek bi oksidanla boyarsan daha iyi tutarmış mesela baska bi yerde okumuştum kutunun içinden yuzde 6 lık oksidan cıkmıs yuzde 9 luk alıp boyamıs iyi tuttugunu soylemişti. acıcı yaptırsan kesin yakın bişiler tutar ama oda cok yıpratıyo dusunme onu bence canım

tşk ederım canım acıcı istemedığım için işim daha zor oluyo zaten koyu renk saçta ıstedıgın rengı yakalamak zaman alıyo malesef:(

Back