Saç Kesim Şekilleri Saclarimi Daginik Topuz Yapmak Istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bnm saclar kıvırcık bazı yerleride tiftik ama yukardan topladıımda sanki yapılmş gbi duruo bde ortaoklda herkes hayrandı nası yaptn die tepe kısmını hafif kabarık bırakıom yanlarını gererek topluom kaşlarımıda kaldırıo gözlerimide:)

Benm saçlarım kısa omzumlrmda ama ben çubukla yapıyorum herkes çok şaşırıyo nası yapıyosn fln die ama bende nası yaptığımı bilmiyorum =))))))

bence çok saçı olanlar normal topuz yaptığında aradan bi kaç tutam çıkarınca dağınık topuz oluo yani en azından benden bölekaydirigubbakcemile3

bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı

bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı

benimki doğal ince o dediğin gibi tel tokayla bile tuturabiliyorum ama isterdim valla gür saçım olsun bi avuç saçım var:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…