K KaRaMeL_26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 29 0 86 31 İstanbul 29 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #21 bnm saclar kıvırcık bazı yerleride tiftik ama yukardan topladıımda sanki yapılmş gbi duruo bde ortaoklda herkes hayrandı nası yaptn die tepe kısmını hafif kabarık bırakıom yanlarını gererek topluom kaşlarımıda kaldırıo gözlerimide:)
bnm saclar kıvırcık bazı yerleride tiftik ama yukardan topladıımda sanki yapılmş gbi duruo bde ortaoklda herkes hayrandı nası yaptn die tepe kısmını hafif kabarık bırakıom yanlarını gererek topluom kaşlarımıda kaldırıo gözlerimide:)
S selinnselin Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 1 0 86 İstanbul 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #22 Benm saçlarım kısa omzumlrmda ama ben çubukla yapıyorum herkes çok şaşırıyo nası yapıyosn fln die ama bende nası yaptığımı bilmiyorum =))))))
Benm saçlarım kısa omzumlrmda ama ben çubukla yapıyorum herkes çok şaşırıyo nası yapıyosn fln die ama bende nası yaptığımı bilmiyorum =))))))
chatLaq. Ne biliiim insanı Kayıtlı Üye 19 Nisan 2009 2.068 2 116 Diğer 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #23 Bende kalemle tokayla falan topluyorum cokta güzel oluyor fakat simdi anlatamam kii
basra Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 53 0 96 Denizli 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #24 bence çok saçı olanlar normal topuz yaptığında aradan bi kaç tutam çıkarınca dağınık topuz oluo yani en azından benden bölekaydirigubbakcemile3
bence çok saçı olanlar normal topuz yaptığında aradan bi kaç tutam çıkarınca dağınık topuz oluo yani en azından benden bölekaydirigubbakcemile3
samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.896 16.985 773 44 25 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #25 bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı
bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı
pamuqcukprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 65 0 86 İstanbul 1 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #26 saçını elinle topla kalemi yukarıda kalıcak şekilde yatay tut bi kez cevir ve sabitle
Desalmado Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2009 290 0 96 İstanbul 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bagcicek #27 samantha .!.: bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı Genişletmek için tıkla... benimki doğal ince o dediğin gibi tel tokayla bile tuturabiliyorum ama isterdim valla gür saçım olsun bi avuç saçım var:bbo:
samantha .!.: bende saçı ince olup iki tel tokayla tüm saçı toplayanlara hayranım incelsin die aramakası attırmaktan saçlarımın hali kalmadı Genişletmek için tıkla... benimki doğal ince o dediğin gibi tel tokayla bile tuturabiliyorum ama isterdim valla gür saçım olsun bi avuç saçım var:bbo: