ya kızlar benmi beceriksizim yoksa benim saçımda mı bi sroun var bilmiyorum:1no2: hani saçını açık bırakmaya müsait olmadığı zamanlarda filan şöle bi darmadağınık toplarlar we o işlemi 10sn de yaparlar ya nasıl hayran kalıyorum anlatamamyerimseniben ama ben beceremiyorum,saçlarım uzun ne düz ne dalgalı biraz da kat war... ay bir de sopa gibi çubuklarla bile tutturanlar war delircem yaatatlicadiarzu
bende çubukla tutturuyorum zaman zaman.
yanlardan düzenle başını öne eğ saçların dökülsün. sonra o sopa dedğin çubuğu ya da kalem al dökülen saçının altına ya bi yunusun suya dalıp çıkışı var ya öyle tak....
ayy yok anlatamadım. yapamıycam
benim bu konuda kızkardeşim becerikli..kızcagız 10 15 dakikada sanki kuaförden çıkmış gibi...
bense sadece onu izlemekle yetiniyorum..bence bu bereci işi:)) a.s.
saçlarınızı tutam tutam ayırın ama oyle eş tutamlar olmasına gerek yok buyuk tutamlar olsa daha iyi olur hatta neyse işte ayırın tutamın bulunduğu kökün karşı çaprazına bikaç tel tokayla iyice tutturun diğer tutamlarıda oyle yapın dağınık,fazla özenilmemiş gibi duran ama hoş bi goruntu ortaya cıkıyo dedğiniz gibi 10 snnızı almaz yada saçınızı toplar gibi iyice düzenleyin sonra elinizle bukmeye başlayın basın arka kısmının ortasından tel tokalarla onu sabitleyin ama sadece yarı kısmını üstte normal kalan yerleride tel tokalarla sağa sola dağıtın cok uzunsa değilse gerek yok sonra dağınık ve toplu bi saç ortaya cıksın
Ayy bende hayran kalıyorum beceremiyorum benim saçlarımdamı sorun var yoksa benmi yapamıyorum ne güzel arkadaşım yanımda 2 dk da yapıyo ben yapınca aynısı gibi olmuyo hatta o yapıncada olmuyo bazen
ya arkadaşlar ben de hayranım şöyle bir el hareketiyle kuaförden çıkmış gibi saçını toplayanlara... Valla bi öğretin kuzum ya.Foto moto ekleyin.Aşama aşama anlatın.Biz de sürekli dua edelim size... Ya ben beceriksizim ya da benim saçlarda sorun var yafff.
kızlaar resiimm bende hep aynı modelden sıkıldım artık,dağınık ve hoş duran modeller görüyorum çok yapmak istiyorum ama olmuyo beceriksizler kervanındanım ben de, ama şöle resimle bi anlatan olursa en azından önümüzde görsel olarak bi örnek olursa daha kolay yapabiliriz sanırım